Dagens Dagbok - Lördagen den 30 augusti 2008 - Morgonen.

God Morgon på er alla mina kära läsare! :-D Här i Farsta så är klockan nu kvart över nio, och jag sitter här i köket med min dator och ett stort glas med kaffe. Jag har precis läst lite nyheter, och jag har musiken från Bandit Rock 106,3 på radion. Ute är det strålande sol, men inte så varmt, bara tolv grader. Men tittar jag på väderprognosen så ska det bli arton grader senare i dag.


Borzko gick nyss upp, vid niotiden. Och han är just i badrummet och duschar och gör sig i ordning. När han är klar så ska vi äta frukost tillsammans, och då blir det väl ännu ett stort glas kaffe till det också.


Varken Jimmy eller Jenny är hemma. Jenny är väl i och för sig nästan aldrig det numer. Hon bor väl mer eller mindre hos Jocke i Södertälje nu. I går gick hon först i skolan några timmar på morgonen, sen var hon och tränade på SATS, och sen så jobbade hon ett pass som skiftledare på McDonalds i Västberga mellan två på eftermiddagen och ända till tolv på natten, eftersom hon även jobbade över lite. Sen så åkte hon hem till Jocke efter det. I dag så ska hon också jobba ett pass mellan två och elva, och även i morgon.


Jimmy var på stan i går och firade en kompis som fyllde år. Sen så sov han hos en kompis i natt. I dag så ska han åka ut på en kompis föräldrars landställe för att vara med på en kräftskiva där, och sen så sover han där. Så han kommer inte hem förrän på söndag kväll förmodligen.


Borzko brukar ju oftast gå och träna på lördagar och söndagar när han är ledig, men gymmet är stängt i dag. Så han ska bara träna i morgon den här helgen. Han har inga planer alls för i dag, så jag tänkte försöka att få med mig honom ut på en promenad. Han är ju ingen älskare direkt av att promenera, men ibland brukar han följa med. Oavsett hur han gör, så ska jag i alla fall ge mig ut på en promenad. Sen resten av dagen så ska jag nog bara läsa, och så kanske se någon film i kväll.


Vad ska ni göra i dag? Ha en jättetrevlig dag, oavsett vad ni gör! :-D

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Hoppas du får en trevlig dag!

2008-08-30 @ 09:35:00
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Tack ska du ha! Och det samma till dig! :-D

2008-08-30 @ 14:27:51
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0