Dagens Dagbok - Måndagen den 11 augusti 2008 - Eftermiddagen.

Höll sen på lite här hemma och plockade och fixade med lite allt möjligt. Sen så satte jag mig och läste i min bok, och läste också ut den så småningom. Satt lite med datorn också.


Vid kvart över två sen så gav jag mig iväg ut på dagens andra promenad. Jag gick då längs Magelungsvägen för att möta upp med Jimmy när han åkte från jobbet. Även under den här promenaden så lyssnade jag på ett Sommarprogram. Soligt och jättevarmt ibland, och små korta regnskurar ibland var det.


Jag hann gå i ganska så exakt en timme, innan Jimmy kom och plockade upp mig längs vägen. Sen när vi kom hem, vid halvfyratiden, så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och vid fyratiden sen så åt han och jag middag tillsammans.


Vid femtiden så tog vi båda en sväng till Centrum, för jag skulle hämta ut ett paket. Det var mina fyra böcker från AdLibris som kom. Vilka det var finns att se i ett separat inägg.


När vi kom hem igen så satte sig Jimmy på sitt rum vid datorn, och jag satte mig i köket med min dator.

Kommentarer
Postat av: ONE SMALL DREAM

Nästa gång jag ska göra en bokbeställning ska jag nog kika in här först och kolla igenom vad du har läst. Har hittat en hel del böcker som verkar spännande. Har jag tur kommer min läslust tillbaka snart igen.

2008-08-11 @ 19:05:21
URL: http://onesmalldream.blogg.se/
Postat av: Natalie

Vad härligt att ha natur att promenera i. Här är det bara sten, nästan ingen skog och nästan ingen skugga. :(

2008-08-11 @ 22:05:32
URL: http://tandemsblogg.blogspot.com
Postat av: Bim

---> One Small Dream: Kul att du gillar mina bokrecensioner! Kolla gärna in där innan du beställer. Och undrar du över något, så bara fråga! :-)

2008-08-11 @ 22:36:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Natalie: Det är väldigt vackert här i Farsta. Två sjöar nära, med fina promenadvägar runtom. Jag trivs verkligen här. Närheten till vatten saknade jag alltid när vi bodde i Hagsätra och Rågsved.

2008-08-11 @ 22:44:06
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0