Dagens Dagbok - Måndagen den 4 augusti 2008 - Kvällen.

Jag satt sen i köket och varvade datorstunder med lässtunder i min bok: "Berlinerpopplarna" av Anne B. Ragde. Jimmy satt på sitt rum framför datorn.


Sen vid åttatiden så satte sig både Jimmy och jag i vardagsrummet och så satte vi igång en dvd-film: "Irene Huss - 1 - Tatuerad Torso".


Borzko kom hem från jobbet vid niotiden. Han åt då lite, och duschade och gjorde sig i ordning. Och när han var klar så satte han sig också med oss i vardagsrummet.


Vi tittade sen alla tre på ännu en dvd-film: "Irene Huss - 2 - Den krossade tanghästen".


Sen blev det varvande med datorn och boken för mig igen.


Det har regnat otroligt mycket hela kvällen här. Började vid femtiden, och har sen bara blivit värre och värre. Nu vräker det ner, och det blåser jättemycket också. Känns som höst... :-(


Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilket trist väder, när ska det sluta vara så dåligt? Kommer ens sommaren att komma tillbaka i år? En enda vecka har vi haft hitills som varit riktigt bra, men det räcker inte på långa vägar. Här lyser solen idag men precis som igår så blåser det ordentligt (nästan som höststorm). Det enda positiva när det blåser är att man inte blir uppäten av myggen när man är ute och går i skogen.. :)



Kram

2008-08-05 @ 08:27:21
Postat av: Bim

---> Josefin: Här har det fullkomligt vräkt ner hela kvällen, natten, och morgonen... Blä... Jag har bara nio dagar kvar nu, och dom skulle jag vilja ha SOL på...

2008-08-05 @ 08:42:56
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0