Dagens Dagbok - Söndagen den 10 augusti 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

I morse larmade mobilen klockan halvåtta. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Tog sen en fika och läste nyheter och bloggar. Klockan nio gick Borzko upp och duschade och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi två frukost tillsammans, fikade, och satt och pratade en stund.


Inget strandväder i dag heller. Men däremot promenadväder. Så jag försökte verkligen få mig själv att ge mig ut på en promenad. Men tyvärr så lyckades jag inte. Jag kände verkligen inte för det, så jag bestämde mig för en slappardag inomhus istället. Mycket bokläsning, rätt så mycket sittande vid datorn, och kanske lite filmtittande, bestämde jag mig för.


Borzko är ju inte lika lat som jag, så han packade sin träningsväska och gick iväg bort till FarstaHallen för att träna på gymmet när dom öppnade klockan elva. Dom har lite konstiga öppettider nu på sommaren.


När han gick iväg, vid kvart i elva, så satte jag mig uppe i vardagsrummet och läste i boken som jag började på i går: "Väninnorna & Kung Carl" av Kick Norman. Varvade lite då och då med datorn också.


Klockan tolv så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och jag åt lite lätt lunch. Sen så satt vi och fikade och pratade en stund.

Kommentarer
Postat av: Maria

Var med i min tävling där man kan vinna hår saker till ett värde av 800kr :)



http://shocker.blogg.se/2008/august/vinn-overraskning.html

2008-08-10 @ 13:09:15
URL: http://shocker.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Maria: Okej. Kanske kollar in.

2008-08-10 @ 14:45:19
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Angela

Precis så har jag känt en längrre tid nu och jag har inte heller lyckats, med någon större framgång, att övertala mig själv! Varför blir det så här till och från tro? Vi är ju ändå riktiga promenadörer både du och jag! Kram

2008-08-10 @ 16:03:34
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, men jag vet att jag blir så här periodvis. Jag kommer igen så småningom. ;-D KRAM

2008-08-10 @ 16:24:28
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Man behöver slappardagar ibland :)

Tyvärr har jag börjat tro som dig nu att det är helt kört med värmen den här sommaren. Jag blir bara så less, innan sommaren var det rubriker att det skulle bli den varmaste sommaren på 150 år, men det blev snarare den sämsta sommaren på 150 år. Haha jag hör att jag låter lite gnällig men vi behöver sol och värme för att klara oss resten av året. Jag blir galen på vädret, nästan varje dag regnar det här. Det är molnigt och sedan tittar solen fram en stund och sedan blir det regn. Idag var det likadant, vi bestämde oss för att gå och plocka hallon och när vi var där på kalhygget så började det givetvis att spöregna. Det blev bara någon liter plockat så vi hoppas på att vädret är bättre imorgon så får vi gå dit igen.



Hoppas att du haft en bra innedag.



Kramar

2008-08-10 @ 18:57:05
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, jag håller med dig. Jag tycker det är värst med dagarna då det är växlande och blandat väder. Man känner sig så lurad då, och vet inte vad man ska göra. Hellre molnigt och regnigt hela dagen faktiskt.

2008-08-10 @ 19:01:47
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0