Dagens Dagbok - Söndagen den 17 augusti 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

Hade satt mobilen på alarm klockan åtta i dag också, men vaknade precis som i går klockan sju. Låg och drog mig till halvåtta, och gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn blev det sen.


Hade tänkt mig en liten förmiddagspromenad, men det regnade ute, och då hade jag ingen lust... Satte mig och läste ut boken som jag började på i går istället: "Den du inte ser" av Mari Jungstedt. Recension kommer i ett separat inlägg som vanligt.


Vaknade med huvudvärk i dag också... Tredje dagen i rad nu... Jag tror inte att jag har haft huvudvärk tre dagar i rad på mycket, mycket länge... Kommer inte ens ihåg om jag har haft det förut...


Borzko vaknade och gick upp vid niotiden. Han genomgick då förstås sina morgonbestyr och åt sen frukost. Och vi satt och pratade en stund. Sen vid halvelvatiden så stack han iväg till FarstaHallen för att träna.


Klockan tio så vaknade Jenny och gick upp. Hon åt då frukost, och sen så satt hon kvar i köket ända till strax före tolv. Hon satt lite vid datorn där, och vi satt och pratade massor.


Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Då åt han frukost, och vi satt i köket och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Vid strax efter tolv så stack Jenny iväg till Centrum och till bussarna. Hon skulle även i dag jobba ett eftermiddags/kvällspass på McDonalds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0