Dagens Dagbok - Söndagen den 31 augusti 2008 - Eftermiddagen.

Sen så höll jag på och fixade och plockade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen så tog jag med mig datorn upp till vardagsrummet och så blev det bloggande, bloggläsning, och nyhetsläsning.


Vid ettiden så kom Borzko hem från gymmet. Han åt då lite lätt lunch och tog en fika. Sen så stack han iväg igen. Nu tog han bilen och så åkte han hem till sin Mamma för att vattna blommorna.


Jag satte mig och läste i min bok: "Vila på gröna ängar" av Anne B. Ragde. Varvade med datorstunder också.


Borzko kom hem igen vid tretiden. Vi åt då en mycket tidig middag redan klockan tre, för vi var båda hungriga, eftersom vi hade ätit så lite till lunch.


Vid halvfyratiden sen så satte vi oss uppe i vardagsrummet och tittade på en dvd-film. Det blev den andra av Varg Veum-filmerna: "Törnrosa".


När filmen sen var slut vid femtiden så blev det återigen varvande mellan datorn och boken för mig. Borzko satt och läste i sin bok.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Visst är det skönt att ibland se filmer på dagen? Annars brukar filmen ta slut och det är nästan dags att lägga sig. Har man sett en film på dagen eller på eftermiddagen finns ändå tid till annat. Hemska filmer brukar vi se på dagen, så att man inte går och lägger sig direkt efter filmen (då drömmer jag bara mardrömmar). Se man en läskig film på dagen så känns den inte lika hemsk.

2008-08-31 @ 19:49:06
Postat av: Bim

---> Josefin: Njae, egentligen gillar jag faktiskt inte att se film på dagen. Jag förknippar film med kväll, och helst mörkt ute. Men ibland får man göra ett undantag! ;-)

2008-08-31 @ 20:05:32
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0