Dagens Dagbok - Söndagen den 31 augusti 2008 - Morgonen.

God morgon, god morgon! Här i Farsta är klockan halvtio och jag sitter här vid datorn med ett stort glas kaffe bredvid mig. Just nu på radion, på Bandit Rock 106,3, så kör dom precis Metallicas nya singel också. Så allt är perfekt! Jag älskar deras nya singel! Gör ni? Hela skivan kommer den tolfte september, och det ser jag fram emot.


När jag gick upp, klockan åtta, så var det strålande sol! Men nu så har det blivit molnigt här. Det verkar också blåsa en del, och termometern visar på tretton grader.


Lite uppdateringar om min kära familj kommer här! Borzko är inne och duschar just nu. När han har gjort sig klar, och ätit frukost, så ska han gå iväg till FarstaHallen för att träna på gymmet.


Jimmy är fortfarande på sin kompis föräldrars landställe, där han var med på en kräftskiva i går. Han kommer väl förmodligen hem framåt eftermiddagen eller kvällen.


Jenny är hemma hos Jocke. Sen så ska hon återigen jobba ett pass som skiftledare mellan två och elva. Tredje passet i rad. Hon åker väl antagligen och sover hos Jocke sen i natt skulle jag tro.


Jag har jätteont i mina tår och fötter sen min långa promenad i går. Det är ju artrosen som gör att det blir så. Så i dag blir det ingen lång promenad. Men jag tror att jag ska ge mig iväg ut på en liten promenad runt omkring här i Farsta i alla fall. En timmes promenad ska jag väl klara av i alla fall. Och då blir det väl lyssnande på ett Sommarprogram under tiden. Får se om jag kanske fotograferar lite också.


Resten av dagen blir det nog mest slappande här hemma. Lite småfixande och plockande här hemma blir det väl kanske. Annars så ska jag nog mest läsa i mina böcker resten av dagen. Kanske att det blir någon film sen till kvällen.


Vad ska ni göra i dag? Ha en bra dag i alla fall, vad ni än gör! :-D

Kommentarer
Postat av: Josefin

Här är det fint väder idag, fast det är ganska kallt. Min sambo har åkt iväg för att hjälpa hans föräldrar med några saker, så jag är ensam idag. Jag är redan rastlös, min sambo tog bilen så jag kommer inte så långt heller. Men jag funderar på att gå till syrran och hälsa på. Det är en sak att sitta inne om det är trist väder och regn, men när solen skiner så känns det inte bra att vara inne hela dagen.



Hoppas att du får en fin söndag!



Kramar

2008-08-31 @ 11:26:21
Postat av: Bim

---> Josefin: Här är det sexton grader nu, klockan halvtolv. Och vädret är växlande. Jag hade både strålande sol, och mörka moln, på min promenad. Nu blir det datoriserande och bokläsande för mig! Ha det bäst! Kram! :-)

2008-08-31 @ 11:31:23
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0