Dagens Dagbok - Tisdagen den 5 augusti 2008 - Morgonen.

Och mobilen larmade klockan sju även i dag. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn under tiden.


Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt iväg för att jobba. Han jobbar mellan sju och fyra resten av veckan.


Jenny sov hos Jocke som vanligt.


Borzko hade gått upp vid sextiden och åkt iväg hem till sin Mamma, för att sen köra henne till Arlanda. Han bytte sin lediga dag på fredag mot i dag i stället. Hans Mamma ska åka ner till sin dotter, Borzkos syster, Natalie i Split i Kroatien och vara där i sex veckor.
Här är det grått, mörkt, dystert, och höstlikt... Och regnet formligen vräker ner... Sen femtiden i går eftermiddag så har det regnat oavbrutet... Och det är ju inga små mängder precis... Blåser mycket gör det också... Ett djävla skitväder helt enkelt... :-(


Jenny och jag ska träffas i stan i dag. Vi hade ju tänkt oss en mysig dag med att strosa runt på stan och sitta på mysiga uteserveringar... Men så lär det ju inte bli i dag precis... Men vi får väl ha en mysig dag ändå, fast inomhus. Vi får promenera inne i affärerna och galleriorna istället. Och luncha och fika inomhus på mysiga ställen. Det är i alla fall alltid mysigt att träffa henne, prata, fika, äta, och shoppa lite. Har inte sett henne på en vecka nu. Jag kanske mobilbloggar något under dagen.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Hoppas att ni får en bra dag ändå, som du skriver så kan ni alltid fika inomhus (även om man gärna vill vara utomhus på sommaren). Huvudsaken att ni träffas.. :)Fast det är inte så trevligt att gå på stan när det regnar, man vet inte riktigt hur man ska klä sig för att slippa frysa ute och slippa svettas inne. Och det är inte så trevligt att gå omkring och vara blöt. Hoppas att ni får ett regnuppehåll åtminstone när ni åker till stan.

Ikväll är det sista Allsång och sista Morden i Midsomer för i år. Det tycker jag är ångetsframkallande. Det av något är sommar för en, också tar det slut. Om det ändå kunde vara första gången för i år som det visades på tv..Kram

2008-08-05 @ 09:17:44
Postat av: Angela

Vi har precis gått igenom det väder du beskriver men nu har det slutat regna sedan i går eftermiddag. Däremot blåser det attan men en liten chans i dag att solstollen tittar fram.

2008-08-05 @ 10:02:15
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Susanne

Ja vilket skitväder vi har att åka in till stan är väl nästan det bästa man kan göra idag. Hoppas ni får det mysigt och att inte resten av Sverige tänkt samma sak hihi

Själv skulle jag precis stänga altandörren som stått öppen en stund och fick heeela handtaget i handen snopen så nu måste jag fixa med det så att jag kan stänga dörren. Ha det så bra!

Kramizar susanne

Ps. Tack för att du tyckte jag passade i solisarna.Ds.

Det syns inte på fotot men mina är lite rödaktiga ska försöka ta en ny bild sen.

2008-08-05 @ 13:35:33
URL: http://www.fnuttisen.bloggagratis.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Det blev fyra mysiga timmar på stan! Satt mest och fikade! Två långa fikastunder blev det, och så lite shopping emellan.Ja, visst är det ångest när det är sista Allsång på Skansen. Känns som höst nu...KRam!

2008-08-05 @ 15:03:19
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Angela: Det har regnat till och från hela dagen här... Och blåst... Blä...

2008-08-05 @ 15:03:51
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Susanne: Ja, det blev en mysig dag i stan, trots vädret.Då köpte du dom röd/brun-aktiga? Jag köpte dom grå/svarta.

2008-08-05 @ 15:04:39
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0