"Drumline"

         


"Drumline" - 2002.

"Devon Miles (Nick Cannon) är en ung hip hop-trummis från Harlem, N.Y. Efter att ha hävdat att han kan mer om musik än han verkligen kan, godkänns hans ansökan till Atlanta A&T University och han får ett stipendium för att spela i deras välkända paradband som underhåller i halvlek under fotbollsmatcherna. Han kan i verkligheten inte ens läsa noter och hans attityd är förskräcklig men han är den mest talangfulla trumslagare bandet någonsin sett. Skolåret leder till diverse kulturkrockar och till slut en plats i trumslagarlinjen i bandet. De äldre bandmedlemmarna vill inte ha honom i bandet så de börjar snoka i Miles förflutna och rapporterar vad de hittar till bandets ledare... "

(Kopierat från LoveFilm)

Den här filmen är några år gammal, från 2002, men jag hade inte sett den förut. Jimmy hade sett den förut, och tyckte att den var cool, och ville se om den.

Och filmen var klart sevärd. Den var charmig, men framförallt så var den väldigt cool, med allt trummande, paraderande, orkesterspelande, cheerleadingande, och musicerande. Så jag kan klart rekommendera den för två timmars lätt underhållning.

Betyg: 3 av 5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0