"Irene Huss - 3 - Nattrond"

         


"Irene Huss -  3 - Nattrond" - 2008

"Doktor Sverker Löwander hittar mitt i natten sin sjuksköterska strypt i det anrika Löwanderska sjukhuset. Det enda vittnet hävdar att syster Tekla synts i korridorerna under natten, något som kriminalinspektör Irene Huss har lite svårt att tro - syster Tekla hängde sig nämligen på sjukhuset för sextio år sedan. Ju mer Huss rotar i fallet desto märkligare framstår allting. Irene Huss måste inte bara leda en utredning i nutid, hon måste ta sig tillbaka till det förgångna för att få svar på alla frågor. Men i det förgångna finns inte bara den spökande syster Tekla... Samtidigt som Irene brottas med ett av hennes mest svårlösta fall i karriären börjar hennes och maken Kristers långa och krävande arbetsdagar att tära på deras äktenskap."

(Kopierat från LoveFilm)

Det här var den tredje Irene Huss-filmen. Och den var väl ungefär som ettan och tvåan. Alltså helt okej, rätt så bra, och sevärd.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Tycker att den här filmen var bäst av filmerna. Annars ska nästan alltid filmer bevisa att det övernaturliga inte existerar men det gjorde inte den här filmen. Den var inte så blodig och otäck som vissa av filmerna har varit, utan den här var mer spännande med dörren som öppnades och att det sades att det spökade på sjukhuset.Vi såg en ny nysläppt film av Varg Veum igår, jag tycker att de filmerna tar sig och blir bättre och bättre.

2008-08-11 @ 15:34:22
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, nu har vi ju sett alla Beck-filmerna, och alla Irene Huss-filmerna. Så jag ska fundera på dom där Varg Veum-filmerna.

2008-08-11 @ 16:17:25
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0