"The Dirt - Bekännelser från världens mest ökända rockband" (The Dirt - Confessions of the World's Most Notorious Rock Band) av Mötley Crüe & Neil Strauss.---------    

Recension av boken: "The Dirt - Bekännelser från världens mest ökända rockband" (The Dirt - Confessions of the World's Most Notorious Rock Band) av Mötley Crüe & Neil Strauss. (Genre: Skönlitteratur / Dokumentär/Biografi/Memoarer.)  

---------   


"Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whisky och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början...

I The Dirt: Bekännelser från världens mest ökända rockband drar fyra ökända rockstjärnor den klassiska rock´ n´ roll-myten i egen whiskyindränkt tappning. Och de tvekar inte att göra sin egen historia mer spännande med alla tillgängliga medel.

"Utan tvekan den mest detaljerade redogörelsen som någonsin skrivits om kickarna och riskerna i att vara rock´n´roll-stärna. Fullständigt fängslande och totalt motbjudande." Rolling Stone."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Läs först min bokrecension på boken: "Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse" (How to Make Love Like a Porn Star - A Cautionary Tale) av Jenna Jameson & Neil Strauss. 

Sen kan jag då säga att jag tyckte ungefär likadant om den här boken, fast bättre!

Att jag tyckte att den här boken var bättre, det beror nog på att jag är väldigt mycket mer intresserad av rockvärlden än av porrvärlden.

Jag tycker om Neil Strauss sätt att skriva. Och jag ska läsa fler böcker som han har skrivit tillsammans med "kändisar", till exempel Marilyn Manson. 

Men den här boken om Mötley Crüe kan jag verkligen rekommendera. Speciellt till alla som gillar rock, och speciellt till dom som inte är så känsliga. ///Bim
.  

---------   

Betyg:  4 av 5.  

---------    


Kommentarer
Postat av: Sanna

Verkar helt ok :)

Själv ska jag börja läsa "Brustna hjärtans café" idag =) har du läst den?

2008-08-09 @ 18:03:23
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Sanna: Nej, den har jag inte läst. Men jag kollade in nu vad det var för bok, och den verkar ju faktiskt jättebra! Kul att få läsa sen vad du tyckte om den! :-)

2008-08-09 @ 18:15:08
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0