Dagens Dagbok - Fredagen den 26 december 2008 - Eftermiddagen.

Efter lunchen så satt jag en stund och läste i min bok: "Mia - Sanningen om Gömda" av Monica Antonsson. Varvade lite med datorstunder och lite fixande här hemma.


Vid halvtretiden sen så tog jag bilen och så åkte jag iväg för att hämta upp Jenny, Jocke, och Tindra. Dom hade varit på tvåårskalas hos Jockes systerson.


Vi åkte sen alla fyra till Farsta Centrum, för Jenny ville shoppa på mellandagsrean för sina julklappspengar.


Jag skulle egentligen inte handla något. Men det blev två svarta toppar, en från H&M och en från Cubus. Dom kostade en hundring styck. Bilder kommer senare i ett separat inlägg.


Jenny handlade en del kläder, och det kommer det säkert bilder på i hennes blogg.


Borzko och Jimmy kom hem från sin arbetsdag vid halvfyratiden. Borzko gick då hem, och Jimmy kom och mötte upp med oss andra i Centrum.


Vid fyratiden så var Jenny klar med sitt shoppande, och då gick vi alla hem till oss. Sen så blev det hämtpizza till middag från vår pizzeria på gatan.


Sen vid halvsextiden så gick vi alla, utom Borzko, återigen till Centrum. Till Hemköp blev det den här gången, där Jenny, Jocke, och Tindra handlade med sig lite hem till Tumba. Och där jag och Jimmy handlade lite matvaror och lite gott till kvällen.


Vi sa sen hej då och kramades, och Jenny, Jocke, och Tindra åkte hem till sig. Och Jimmy och jag gick hem till oss igen.


(Några bilder från dagen kommer i ett separat inlägg.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0