Dagens Dagbok - Lördagen den 20 december 2008 - Första Halvan av Eftermiddagen.

Vid tolvtiden sen så vaknade Jimmy och han gick då upp. Han åt frukost, jag åt lite lätt lunch, och vi fikade och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Borzko kom hem från gymmet vid halvettiden. Och han åt då lite lunch och tog en fika. Jag tog också en fika igen, och en pratstund.


Sen vid ettiden så stack vi alla tre iväg hemifrån. Borzko åkte iväg till sitt jobb, för att hämta hem sin lastbil, eftersom han ska jobba extra i natt och i morgon. Den har varit på verkstan under dagen, det var därför han inte kunde ta hem den i går.


Jimmy och jag åkte hem till min Mamma och Pappa i Örby. Dom är båda två jätteförkylda så jag ville åka dit med Krya-på-er-presenter och God-Jul-presenter. Dom fick en julgrupp, fyra askar godis, och en tidning. Vi stannade en kort stund och pratade lite, och sen så åkte vi hem till Farsta igen.


Vi parkerade bara bilen hemma, och sen gick vi ner till Centrum. Först så gick vi till Bokia, där Mia Törnblom hade boksignering. Jag köpte en bok, fick den signerad, och vi pratade en stund. En kram fick jag också, och Jimmy fotograferade. (Bilder kommer i separat inlägg.)


(Camilla Läckberg skulle egentligen också ha haft boksignering där i dag, men hon hade tyvärr ställt in på grund av sjukdom.)


Sen så gick vi en sväng till en affär och en köpte en julklapp till en person... Och efter det så gick vi hem.


Jimmy var bara hemma en kort stund, och sen så gick han iväg för att åka in till stan och möta upp med några kompisar. Dom skulle sen senare gå ut och äta på restaurang också. Och förmodligen sen ut och festa i kväll.


Och Borzko kom hem strax efteråt som Jimmy hade gått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0