Dagens Dagbok - Lördagen den 6 december 2008 - Andra Halvan av Eftermiddagen + Kvällen.

Resten av eftermiddagen och kvällen blev ungefär som jag beskrev den i inlägget tidigare.


Min mamma och pappa kom vid fyratiden. Och dom hade med sig en amaryllis till oss. Egentligen hade vi sen tänkt att gå ut och äta på någon av restaurangerna här i Farsta. Men ingen av oss hade någon större lust, så vi bestämde oss för att hämta hem mat istället. Mamma och pappa bjöd på det. Jimmy, Borzko och min pappa åt pizza. Jag och mamma åt pastasallad med räkor. Jag drack fun light, Jimmy drack starköl, och dom övriga tre drack rödvin.


Efter maten så drack vi kaffe, och så åt vi choklad till. Pappa, Jimmy, och Borzko tog varsin whiskey också. Och sen efter fikat så stack Jimmy iväg. Han åkte hem till en kompis, för att sen dra vidare ut och festa.


Vi andra fyra satte igång med att spela kort. Och som vanligt så spelade vi Canasta. Sen när klockan blev åtta så flyttade vi upp till vardagsrummet, och så tittade vi på "Stjärnor på is". Vi drack då glögg, med mandel och russin. Och så åt vi pepparkakor och mandariner till.


I pausen sen mellan dom två delarna av programmet, så spelade vi kort igen. Nu hann vi bli klara med partiet, och det var jag och min mamma som vann det.


Vi tittade sen på "Isduellen" i den andra delen av "Stjärnor på is". Och när den sen var slut, så gav sig mamma och pappa iväg till Centrum för att ta bussen hem till Örby. Borzko och jag plockade då undan allt.


Sen så satte sig Borzko och läste i sin bok. Och jag satte mig med datorn i knäet. Pratade i telefon med Jenny i lite drygt en halvtimme också, och fick höra om hennes eftermiddag och kväll på jobbet.


Nu är klockan snart ett, och det börjar väl strax att bli läggdags för både mig och Borzko.


Några fotografier från kvällen kommer i ett separat inlägg. Antingen om en liten stund, eller så i morgon förmiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0