Dagens Dagbok - Måndagen den 15 december 2008 - Eftermiddagen + Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund, kollade e-mail och snail-mail. Och så plockade jag ihop allt som jag skulle ha med mig hem till Jenny och Jocke.


Sen så åkte jag hem till Jenny och Jocke i Tumba. Jag hade med mig en hel del matvaror som jag hade köpt till dom. Bland annat en hel del till jul och nyår.


Jenny hade nyss kommit från skolan när jag kom dit, hon går förmiddagar i skolan den här veckan. Jocke kom strax efteråt hem från jobbet, han jobbar förmiddagspass den här veckan på sitt jobb.


Vi åkte sen ner till Tumba Station och mötte upp med Jimmy som kom direkt från jobbet. Och sen så åkte vi alla tre till ICA Maxi Botkyrka.


Jag köpte där en mikrovågsugn som Jenny och Jocke fick av mig och Borzko. Lite matvaror handlade vi också.


Sen så åkte vi hem till Jenny och Jocke igen. Och så lagade Jenny mat till oss. Vi andra tre hjälptes åt med sallad och dukning. Jenny lagade en jättegod pastasås med kräftstjärtar i bland annat.


Efter maten så diskade jag, och sen så fikade vi med saffransbullar tinade i den nya micron, och satt och pratade en stund.


Vid halvåttatiden sen så åkte Jimmy och jag hem till Farsta. När vi kom hem vid strax efter åtta så var Borzko hemma. Han hade kommit hem vid sjutiden.


Jimmy satte sig sen vid datorn på sitt rum. Borzko tittade på sport på teven uppe i vardagsrummet. Och jag satte mig med datorn i köket.


(Några kort från eftermiddagen och kvällen kommer strax i ett separat inlägg.)

Kommentarer
Postat av: Snurran

- Så du var i disken hela dagen idag? ;-D

2008-12-15 @ 21:58:49
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahahaha! Ja! Precis! ;-D

2008-12-16 @ 15:36:29
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0