Dagens Dagbok - Måndagen den 29 december 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan åtta. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och fika, med lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


 Borzko hade gått upp klockan fyra, och åkt iväg och jobbat. Och Jimmy hade gått upp klockan fem, och också åkte iväg för att jobba. Jenny hade jag sms-kontakt med klockan fem, eftersom jag är hennes väcknings-backup när hon ska jobba tidigt.


Sex grader kallt och strålande sol ute. Jag tog tag i mig själv och tvingade mig ut på en promenad i dag. Det var evigheter sen som jag var ute och gick, typ en månad... Men efter att vågen i morse visade på ett och ett halvt kilo plus sen förra veckan, så var jag lite mer motiverad i dag.


Och jag ångrade mig verkligen inte när jag väl kom ut. Det var otroligt skönt att känna solskenet mot ansiktet. Jag hade massor med varma kläder på mig, så jag frös inte ett dugg heller. Jag promenerade ner till sjön Magelungen och så gick jag den fina promenadvägen längs sjön där. Fotograferade en hel del också, som jag lägger in senare i ett separat inlägg.


På vägen hem så gick jag förbi Centrum, och in på Kicks, där jag köpte mig en parfym, en mascara, en kajalpenna, och en hårspray. Sen så gick jag hem.


Var ute i en och en halv timme, men själva promenaden blev väl lite drygt en timme. När jag kom hem så åt jag lunch, och det blev även i dag fyra stycken julknäckebrödsmackor med skivad kallrökt lax på. Och så fun light och kaffe förstås.

Kommentarer
Postat av: Ahnna

Jag och gubben var ute och gick i en och halv timma i dag och det var underbar, -8 visar tempen här. Kram Ahnna

2008-12-29 @ 13:38:14
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det var verkligen skönt i dag med en promenad! :-) kram

2008-12-29 @ 13:43:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Det var fantastiskt skönt ute idag med all sol! Tycker nähästan att den värmer liiiite i ansiktet också ;-)

2008-12-29 @ 17:15:41
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag tyckte faktiskt också att jag kände det! Jag ville i alla fall tro det! ;-)

2008-12-29 @ 21:24:48
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0