Dagens Dagbok - Onsdagen den 17 december 2008 - Dagens Jobb.

Jobbade förstås som vanligt i dag också. I dag började min morgon med att jag gjorde rent alla avloppen, åtta stycken, i diskrummet. Sen, efter morgonfikat, så var jag en stund i skalrummet och fixade lite med grönsakerna. Men eftersom vi inte skulle ha något salladsbord i dag, eftersom vi hade julbord, så blev jag klar där ganska så snabbt. Då hjälpte jag till med dukningen och förberedandet av matsalarna. Och också lite med förmiddagsdisken.


Vår lunch åt vi klockan nio som vanligt. Och i dag så åt jag inte det som jag nästan alltid gör, från salladsbuffén. Utan jag åt av vårt julbord istället. För min del så blev det tre sorters sill med kokt potatis, rödbetssallad, och så janssons frestelse. Jättegott!


Lunchserveringen började sen klockan halvelva. Och det här hade vi på vårt julbord i år: inlagd sill, senapssill, skärgårdssill, rödbetssallad, senap, kokt potatis, julskinka, köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, janssons frestelse, och julmust.


Jag jobbade i diskrummet i dag också. Och det var lika stressigt där i dag, som tidigare i veckan. Men vi fick hjälp under den värsta rushen.


Halvett så var lunchserveringen över, och vi fick vår efterlängtade fika. I dag så blev vi bjudna på tårta också, och det tackade vi verkligen inte nej till efter den jobbiga dagen.


Sen så diskade vi det sista, och städade diskrummet. Och dom andra kollegerna städade matsalarna och köket.


Två arbetsdagar kvar! ;-D

Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt att det ändå gick bra idag - och att ni fick smarrig tårta till fikat! Det är ni sannerligen värda!

2008-12-17 @ 19:48:21
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var vi värda! Och gott var det! :-)

2008-12-17 @ 19:55:58
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0