Dagens Dagbok - Onsdagen den 31 december 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan nio och genomgick sina morgonbestyr. Sen så blev det frukost, fika, och en pratstund i köket.


Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna. Själv så hade jag en förmiddag som jag brukar ha. Jag varvade fixande här hemma, med datorstunder, och bokläsning.


Jimmy vaknade vid elvatiden. Han åt då frukost, och jag tog en fika och en pratstund med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och satte sig sen framför datorn. Själv så fortsatte jag med fixande  här hemma, datorn, och boken.

Kommentarer
Postat av: challe

Hej... Har du recenserat "Flyga drake" (filmen eller boken)? Isåfall var? Hittade inte recensionen under "bokrecensioner".

2008-12-31 @ 12:25:44
Postat av: Bim

---> Challe: Jag har inte sett filmen ”Flyga Drake”. Men jag har läst boken ”Flyga Drake” och också boken ”Tusen strålande solar”. Här är länkar till dom båda recensionerna: http://bimkullin.se/2008/april/flyga-drake-the-kite-runner-av-khaled-hosseini.aspx + http://bimkullin.se/2008/may/tusen-stralande-solar-a-thousand-splendid-suns-av-.aspx

2008-12-31 @ 12:34:31
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0