Dagens Dagbok - Tisdagen den 9 december 2008 - Eftermiddagen.

I dag så åkte jag inte direkt hem från jobbet, som jag annars nästan alltid gör.


Jimmy ringde precis när jag skulle åka hem från jobbet. Han hade haft ett flyttjobb i dag, och var precis klar då, och var inne i stan. Vi bestämde att ses i Skärholmen. Så jag åkte dit med bilen, och han tog tunnelbanan dit.


Sen så åkte vi till IKEA i Kungens Kurva. Där köpte jag mig två nya fönsterlampor som jag ska ha i köksfönstret. (Men inte nu, utan när alla julsaker tas bort.) Jag såg dom i Angelas blogg, och tyckte dom var så fina. Köpte inte exakt samma som henne, men liknande. (Se hennes lampor i det HÄR inlägget och också i det HÄR.) Fotografi på mina lampor kommer i ett separat inlägg. Jag köpte också värmeljus med juldoft, presentpapper, snören och stjärnor.


Efter det så åkte vi bort till Heron City och till Media Markt. Där köpte jag mig en kombinerad skrivare/scanner/kopiator. (Kommer foto även på den i ett separat inlägg.)


När vi var klara med shoppandet så åkte vi hem. Möjligtvis att det kanske kom med hem en och annan liten julklapp också... ;-)


Vi kom hem till Farsta vid halvfemtiden, och då åt vi middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jag höll på och plockade och fixade med lite här hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0