Körslaget - 27/12.
Jaha... Då blev det Team Timo som blev första kören att åka ut...

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag tycker om det. Tycker att precis alla körerna var superbra i dag. Så jag ville inte att någon skulle åka ut...

Bra val av låtar tyckte jag att alla hade i dag också. Men bästa låten hade ju Team Robert.

Det ska bli väldigt kul att följa dom här körerna. Men det lär ju bli tårar varje lördagskväll för mig...Kommentarer
Postat av: Maria Strömberg

Hej Bim! Håller totalt med om att Timo inte skulle åkt, han var vår favorit.. Vilket skönt gäng dem var. Oerhört synd.Skönt iallafall att vi lyckades ta lite revansch från igår, då låtvalet inte var det bästa men det är ju inte vi som valt den, utan Nanne. Synd men nu är vi tillbaka i matchen!! ALLA är toppen!!

2008-12-27 @ 23:33:06
Postat av: Bim

---> Maria Strömberg: Hej! Grattis till att ni fick vara kvar! Och nu vet jag hur du ser ut! Ditt namn stod när dom visade när ni övade in låten. Men sen när ni stod på scenen så blandade jag bort dig med en annan också söt, ung, och blond tjej. Ni var lite lika. Var stod du på scenen? Längst fram och till vänster från Nannes håll sett? Eller i andra raden och lite till höger från Nannes håll sett?Ja, låtvalet i går var ju lite konstigt tycker jag nog... I dag var det ju bättre, men jag tycker ändå nästan att ni tyvärr hade den sämsta låten även i dag. Men ni fick ju vara kvar! Och det är ju huvudsaken! Men jag tycker nog att Nanne skulle välja liiiite modernare låtar!Jättesynd att Team Timo åkte ut. Men vem skulle annars ha åkt ut? Om jag var tvungen att välja någon, så hade jag nog valt Team LaGaylia.Lycka till nu till nästa lördag! Och kom gärna med lite skvaller! ;-)Kram!!

2008-12-27 @ 23:42:05
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Jag tycker nog LaGaylia också var tristast, fast de också var bra..Magnus hade lite tråkigt mycket leadsångare och inte så mycket körstämning heller om man nu ska vara kritisk ;-)

2008-12-27 @ 23:56:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, LaGaylia var minst bra i dag, fast absolut inte dålig. Magnus tyckte jag var mycket bättre än i går.

2008-12-28 @ 00:00:11
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0