"När jag hör din röst" (New moon) av Stephenie Meyer - 2006.---------    

Recension av boken: "När jag hör din röst" (New moon) av Stephenie Meyer. (2006.) (Genre: Skönlitteratur / Ungdomslitteratur / Rysare.)  

---------   


"Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan nu sätta tänderna i denna fantastiska uppföljare.

Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression. En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna ... Med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek."


(Kopierat från adlibris.se)

---------    


Den här boken: "När jag hör din röst" är den andra delen i "Twilight"-serien av Stephenie Meyer. Den första delen: "Om jag kunde drömma" finns recenserad på den här länken. 

Jag tycker om dom här böckerna, som är någon sorts blandning av kärlekshistoria och vampyrhistoria. Egentligen är det väl ungdomsböcker, men jag tycker nog att dom är för alla åldrar egentligen. 

Den första boken i serien tyckte jag var mycket bra, och fick en fyra av mig. Att den här boken, den andra boken i serien, får "bara" en trea, det innebär inte på något sätt att den är dålig, utan bara att jag tyckte att den första var bättre, kanske för att den var något nytt. Nu blev det ju lite "samma" ibland, och lite upprepningar. 

Men jag kan helt klart rekommendera båda böckerna, och jag ska definitivt köpa den tredje delen också. ///Bim
.  

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0