Vad ska jag nu se på teve på fredags- och lördagskvällar?!? ;-)


Ja, vad ska jag nu se på teve på fredags- och lördagskvällar? Jag kommer ju att sakna "Idol" och "Stjärnor på is". Men det klart, redan nästnästa helg, på annandagen, så börjar ju "Körslaget" på fredagar igen. Och sen kommer det säkert något nytt musikprogram på lördagar förhoppningsvis också.

För mitt tevetittande på senare tiden, eller rätt länge nu förresten, säkert i över ett år i alla fall, är likadant varje vecka. På söndagar, måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar tittar jag inte en endaste minut på teve. Då sitter jag med datorn och/eller så läser jag i en bok. Och sen på fredagar och lördagar så tittar jag på teve från klockan åtta och i ett par timmar framåt. Då tittar jag alltid på något musikunderhållningsprogram, och så ibland på någon dvd-film.

Typ såna här program gillar jag:


 (Idol)  (Körslaget)


 (Lets Dance)  (Stjärnor på is)


 (Så ska det låta)  (Sommarkrysset)


(Allsång på Skansen)(Melodifestivalen)


Jag gillar också att se på galor där dom delar ut pris, folk håller tal, och bra artister uppträder. Typ som "Rockbjörnen", "Grammisgalan", "Guldbaggegalan", och "Kristallen".

Tycker en del andra program också är helt okej: "Sing a long", "Diggi Loo", "Singing Bee", och liknande. Bara det är musik i! :-)

Så för mig gäller Musikunderhållningsprogram eller bra filmer! Annars så sitter jag hellre med min dator eller en bok! ;-)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Tänk vad olika vi är ändå! :-D Jag gillar IDOL, som du, men sedan tittar jag nästan bara på nyheter och olika dokumentärer + ett och annat debattprogram :-D Men vi ser på tv nästan lika mycket/litet, dvs. bara några timmar i veckan.

2008-12-16 @ 21:19:31
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Snurran

förresten, lite "ljög" jag...gillar ju svenska deckare och morden i Midsomer också ;-)

2008-12-16 @ 21:21:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Duvan

Tomt på fredag utan idol men som sagt; tur att körslaget börjar snart!!!Trevligt att du får börja ditt jul-lov snart:) Själv har jag tre dagar jul-lov, haha men jag är superglad över att få jobba så det gör inget:)Tröttnat på att kommentera gör jag väl aldrig men jag skulle inte ha något emot egna kommentarer heller om jag uttrycker mig på det viset, hehe.godnatt:)

2008-12-16 @ 21:43:47
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Maria Strömberg

Hallå Bim!

Kom nyss hem från ett rep med Nannekören, det var roligt och fyllt med skratt som vanligt. Vi längtar!Tänkte bara flika in med att Körslaget kommer att sändas på lördagar, inte fredagar! :D

Kram!

2008-12-16 @ 22:20:11
Postat av: Josefin

Haha ja så känner jag också efter att ha tittat ganska mycket på tv hela hösten (inte Idol eller Stjärnor på is men andra program/serier).Vad ska man titta på nu då :)

2008-12-17 @ 08:34:29
Postat av: Therése

Jag ÄLSKAR Melodifestivalen och brukar se på Idol när jag "hinner". Dock så gillar jag inte de andra programmen. "Allsång på Skansen" är en riktig anti-favvo..! Stör mig järnet på typ allt i hela programmet, ha ha. Känns för mycket "folkdräkt" över det hela på något sätt. När jag jobbade på ett äldreboende sommaren -99 tvingades jag dock att se ALLA program om och om igen. (de spelades in till panchona) Ve och fasa! :)

Själv är jag mer för serier typ "Medium", "Criminal minds", "True blood" etc. "True blood" är nog det bästa jag någonsin sett!

2008-12-17 @ 14:27:49
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Therése

P.S. Även "Du är vad du äter" är en favorit! Anna Skipper är ju sååå jävla bra! Me love!

2008-12-17 @ 14:28:48
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Snurran: Egentligen så är det ju lite konstigt att du gillar IDOL! När du inte gillar något annat musiktävlingsprogram!Nyheter tittar jag aldrig på. Jag tycker det räcker med att läsa Aftonbladet och Expressen på Internet.Debattprogram ser jag nästan aldrig heller på. Däremot händer det väl att jag ser någon Dokumentär ibland.Men du glömde ju faktiskt att du tittar på Dansbandskampen!Om du tittar så lite på teve, så måste mycket av din tid gå till datorn! För du läser ju väldigt lite böcker!

2008-12-17 @ 16:59:02
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej! :-)

2008-12-17 @ 16:59:46
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, det är ju bara lite drygt en vecka tills Körslaget börjar!Hahaha! Du är glad att få jobba! Och jag är glad att få vara ledig!Jag ska försöka att bättra mig vad det gäller kommentarer... Men jag lovar inget! ;-)

2008-12-17 @ 17:01:27
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Maria Strömberg: Åh! Jag är SÅ avundsjuk! (För att citera Nanne!) Förstår att ni har jättekul!Men första gången sänds väl nästa fredag? På annandagen?Kram!

2008-12-17 @ 17:02:46
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, jag gillar såna program som jag räknade upp, för då kan man umgås och prata samtidigt. Det går ju inte när man tittar på film.

2008-12-17 @ 17:03:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Therése: Allsång på Skansen är Nostalgi för mig. Det såg jag alltid ute på Landet hos min Mamma och Pappa. Så det är nog mest det.Jag måste se True Blood. En av kollegerna i skolan rekommenderade den serien. Och han och jag har rätt lika smak när det gäller filmer och böcker. Nu har Jimmy sett hela säsong ett, och säger att den är helt suverän, och att jag kommer att älska den. Så jag måste se den!

2008-12-17 @ 17:06:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Therése: Jag har bara sett typ två avsnitt precis när det började. Tyckte väl sådär om det..

2008-12-17 @ 17:06:38
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Therése

Jaaa! Glo på TB! Det är en helt fantastisk serie!

2008-12-17 @ 17:29:31
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Ja, jag ska göra det! Jimmy har alla avsnitten. Och jag har lagt in dom två första i min dator. Så jag ska kolla på dom på jullovet. Så får vi se om jag fortsätter sen. ;-)

2008-12-17 @ 17:42:02
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Therése

Do it! :)Började skratta lite åt din kommentar till din polarinna:"Om du tittar så lite på teve, så måste mycket av din tid gå till datorn! För du läser ju väldigt lite böcker!"Ha ha! Det finns väl mer i livet än TV, böcker och datorer?! :D Hon kanske har ett "verkligt liv" liksom. (till skillnad från mig själv som är helt fast i både dator-, tidnings- och bokträsket. s)

2008-12-17 @ 20:44:47
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Yes! I will! ;-)Hahaha! Det var en lite intern kommentar och en liten pik, den till min polarinna! Jag prackar alltid på henne en massa böcker som jag vill att hon ska läsa! Och hon har faktiskt man, tre söner, vänner, och så tränar hon! Så hon har nog ett verkligt liv också! :-)

2008-12-17 @ 20:49:43
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Maria S

Japp det gör det! Men det är bara för att det sänds två program den helgen, på både fredagem och lördagen. Men efter den veckan är det varje lördag :)

Kram!

2008-12-17 @ 23:55:29
Postat av: jenna

blondinbella ska ju vara med i lets dance, du känner väl henne, antar att du kommer rösta på henne då?

2008-12-18 @ 14:05:21
Postat av: Johanna

Ja, jag uppskattar verkligen att jag har ett jobb nu när det är varsel och andra tråkigheter överallt! Jag är hur lycklig som helst!:DJag ser det som såhär: är en blogg inte tillräckligt tilltalande så är det svårt att kommentera, man har helt enkelt inget att säga, så det är LUGNT!I morgon är det sista dagen för dig, sen är du ledig, och jag grattar dig!:)

2008-12-18 @ 14:24:25
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Maria S: Åh! Vilken höjdarhelg! Både fredag och lördag! Perfekt! :-) KRAM!

2008-12-18 @ 17:39:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jenna: Ja har hört rykten att Blondinbella kanske ska vara med i nästa omgång av Lets Dance. Men jag har inte hört att det är officiellt än?Jag känner inte Isabella. Jag har aldrig träffat henne. Men min dotter Jenny känner henne lite grann. Har ingen aning om jag kommer att rösta på henne. Det beror på vilka andra som är med.

2008-12-18 @ 17:41:25
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Johanna: Ja, jag håller med dig. Jag är också oerhört glad över att ha ett jobb i dagens läge.Jag är bara slö på att kommentera. Tycker din blogg är helt okej! ;-)TACK!!!! :-D

2008-12-18 @ 17:42:33
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0