Vykort till Jenny.


När jag skickar vykort och/eller julkort, så använder jag mig alltid av Posten.se. Det är så himla enkelt och smidigt, och hyfsat billigt.

Man laddar bara upp sitt fotografi. Sen så trycker Posten upp kortet till ett stort vykort, storlek A5, och skickar det på en dag. Alltihopa kostar bara 17:50 per kort.

Jag har gjort mina julkort på det sättet i fem år nu, sedan 2003. Och jag gör vykort lite då och då på det sättet.

Det här kortet gjorde jag i veckan och skickade till Jenny. Så hon inte glömmer bort sin familj! ;-D Jag satte ihop fyra stycken fotografier på oss, till ett kort.



Kommentarer
Postat av: Therése

Jag brukar också använda mig av posten.se då det gäller att skicka julkort. I år bestämde jag mig dock för att hålla lite hårdare i plånkan och skickade vanliga istället. Hur många julkort skickar ni per jul? Väldigt smart idé att använda 4 olika bilder så där! Den ska jag anamma i fortsättningen! :D

2008-12-06 @ 18:19:17
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Vi skickar inte så många numer. Som mest så skickade vi ungefär femtio stycken julkort. Nu i år så kommer det nog ungefär bara att bli femton stycken. Så då blir det inte så dyrt. Runt tvåhundrafemtio kronor ungefär. Och det tycker jag det kan vara värt. Det är ju mest till äldre släktingar, som verkligen uppskattar dom. Till resten så skickar jag julkorten via e-mail istället. Och då är det ju helt gratis! :-)



Ja, visst var jag smart som kom på det där med att ha fyra stycken kort i ett kort!? Jag kommer också att göra det flera gånger i framtiden. :-D



2008-12-06 @ 23:24:35
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Patricia

Hade ingen aning om att man kunde skicka egna julkort genom posten. Men när jag läste ditt inlägget så blev jag genast inspirerad, så för någon dag sen så skickade jag ett julkort till mina föräldrar genom posten! (:

2008-12-10 @ 18:10:11
URL: http://patriciagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Patricia: Vad kul! Att jag inspirerade dig till att skicka vykort genom Posten! Jag tycker att det är suveränt! När vi var i Thailand så skickade vi kombinerade julkort/vykort därifrån! Perfekt! :-)

2008-12-10 @ 21:09:46
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0