Återigen...

Nu ska jag skriva ett sista inlägg om de elaka kommentarerna och det elaka blogginlägget. Sen efter det så ska jag sluta att älta detta, och försöka att glömma bort allt.  (Jag fick ju återigen några elaka kommentarer i inlägget där jag skrev om det...)


Först och främst så vill jag tacka er alla som har skrivit snälla kommentarer till mig. Ni ska veta att det värmer mig något oerhört. Ni är verkligen guld värda. Jag fattar egentligen inte varför jag tar åt mig av de elaka kommentarerna när jag får ännu flera snälla. Men tyvärr så är jag så... Får jag hundra stycken snälla kommentarer, och en enda elak, så är det den elaka som jag går och tänker på...


Förut så har jag aldrig tagit bort någon elak kommentar, och jag har bara blockerat ett enda IP-nummer. Jag har alltid svarat på de elaka kommentarerna på ett artigt, vuxet, och moget sätt. Men nu tänker jag ändra på mitt beteende. Så fort jag får en elak kommentar så tänker jag ta bort den direkt. Och så kommer jag att spärra IP-numret direkt också.


För varför ska jag slösa bort min tid på dessa människor? När det finns så många snälla människor att ägna sig åt istället!


Jag kan faktiskt förstå att många kan tycka min blogg är tråkig. Speciellt då Dagens Jobb och Dagens Dagbok. Jag kan ofta själv känna att jag skriver precis likadant varje dag. Men nu råkar mina dagar vara väldigt lika varandra. Och jag tycker om att skriva om Dagens Jobb och Dagens Dagbok.


Det jag däremot inte kan förstå, det är varför man kommer tillbaka till min blogg om man tycker att den är tråkig!? Jag hamnar ofta i bloggar som jag tycker är tråkiga, men då går jag aldrig dit igen. Ibland kan roliga bloggar helt plötsligt bli tråkiga, men då slutar jag bara att läsa dom. Och det skulle ju aldrig falla mig in att skriva till dom att dom är tråkiga. Varför skulle jag det? Alla får väl blogga precis som dom vill.


Sen finns det ju en del som tycker synd om mig för att mitt liv är så tråkigt och enahanda, och likadant jämt. Men jag vill ju ha det så! Jag är en pedant och perfektionistisk människa som inte gillar förändringar. Jag älskar när det mesta är likadant jämt, och älskar trygghet. Det är väl inget fel med det? Alla får väl vara som dom vill!? Jag tycker absolut inte att mitt liv är tråkigt. Jag tycker att det är lugnt och skönt och tryggt. Jag vill ha det så. Om jag tyckte att mitt liv var tråkigt så skulle jag givetvis ändra på det.


Jag älskar mina barn och min man. Och jag älskar mitt hem. Jag älskar mina helger när jag gör ingenting, utom att sitta vid datorn, läsa böcker, och titta på film och teve. Då trivs jag, och det ska väl ingen annan bry sig om.


Den bloggen som skrev inlägget om mig, ska jag aldrig mer gå in i. Hon har skrivit ett nytt inlägg som svar på min och mina barns kommentarer, men jag tänker inte gå in där och kommentera igen. Hon är inte ens värd uppmärksamheten.


Jag har spärrat två IP-nummer nu. Ett från: "Mona" med nummer: 217.208.184.215  och ett från fem olika namn: ".....", "Larsa", "The Hoe", "Sara", "Emma" med nummer: 213.115.47.229. Sedan tidigare hade jag nummer: 213.67.223.196 spärrat. Jag skriver numren här, ifall ni är fler som får elaka kommentarer så kan ni ju jämföra om det är samma, om ni vill.


Nu ska jag svara på mina fyrtiosju kommentarer som jag har fått sen i går kväll! ;-D Och tack än en gång ni snälla och gulliga kommenterare som har stöttat mig och supportat mig! Och ännu ett speciellt tack till mina goa ungar! :-D


Kommentarer
Postat av: Trogen läsare

You go girl, ta ingen skit, du verkar vara en toppen människa!
Trevlig helg :)

2008-02-08 @ 19:02:34
Postat av: Jenny Kullin

Jättebra inlägg Mamsi !
Jag älskar dig !
Ringer senare. Puss puss !

2008-02-08 @ 19:02:52
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Anonym

bra att du börjar blocka direkt. :) din blogg är skit bra!! om man tycker en blogg är dålig eller så ska man ju inte läsa den bara.

2008-02-08 @ 19:08:09
Postat av: hedgehog-sara

Kram Bim, skit i dom - jag gillar dig jättemycket :)

2008-02-08 @ 19:10:23
URL: http://hedgehog.se
Postat av: Nilla

Mycket bra skrivet, och jättebra att du tänker plocka bort tråkiga inlägg och spärra vissa ip nummer.
Hoppas att du får en skön helg, och imorgon är det melodifestivalen :) äntligen!!
Kram!!!

2008-02-08 @ 19:17:02
Postat av: Therése

Jag håller med dig fullständigt! Mina dagar är i stort sett precis likadana då jag verkligen gillar rutiner. Min man brukar pika mig för det: att jag alltid väljer samma pizza (vegetarisk), samma läsk, samma McDonaldsburgare (McChicken), samma frukt (apelsin) osv. Om sissådär en månad kommer jag ju dock att flytta till Farsta (tack än en gång för bilderna du tog!) och då är det nya rutiner som gäller. Är helt bombis på att mina "favoriter" och vanor kommer att göra mig trygg trots bostadsförändringen. Låt inte de otrevliga och hjärtlösa människorna (eller ja, är säkert bara EN person egentligen) ta energi från dig. Ha en jättetrevlig fredag och helg!

2008-02-08 @ 19:35:25
Postat av: Åse

Håller med ovanstående kommentarer! STÅ PÅ DIG!! Det är IDIOTER som skriver sån där SKIT, men jag förstår; man tar åt sig iallafall... Keep on blogga! Är inne och läser din blogg flera ggr om dagen och JAG tycker om den! Så det så...
Kram på dig/er och ha en skön fredagkväll!

2008-02-08 @ 19:43:14
Postat av: Bim

---> Trogen läsare: Tack ska du ha för dina snälla ord!
Ha en trevlig helg du också!

2008-02-08 @ 20:02:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny Kullin: Tack! Du är mitt största stöd och min största support! Älskar dig otroligt mycket! Vi hörs senare! Puss och kram från Mamsi till min lilla stora Tufsan!

2008-02-08 @ 20:03:41
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Jag håller definitivt med dig! :-D

2008-02-08 @ 20:05:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Tack snälla gulliga du! Jag gillar dig jättemycket också! Det vet du! :-)

2008-02-08 @ 20:06:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nilla: Tack för ditt stöd! Igen!
Och i kväll så laddar vi upp med Lets Dance, inför Melodifestivalen i morgon! ;-D

2008-02-08 @ 20:08:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

Just det; ta bort, blockera och så glöm bort den dumma kommentaren. :-)

2008-02-08 @ 20:18:02
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Therése: Hahaha! Vad härligt att läsa din kommentar! Så det finns alltså fler än jag som är så! Börja blogga du också!

Ha en jätteskön helg du också! Och välkommen till Farsta om en månad! :-D

2008-02-08 @ 20:18:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Skönt att du är på banan igen, jag blev lite orolig när jag tittade in här förut idag och du inte hade skrivit om din dag...
Ha en skön kväll! *kram*

2008-02-08 @ 20:20:02
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Åse: Tack snälla du! Gulligt skrivet av dig!
Ha en skön fredagskväll du också! :-)

2008-02-08 @ 20:25:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det blir nog troligtvis så i fortsättningen...

2008-02-08 @ 20:31:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Nejdå! Jag ger inte upp så lätt! Det drösar in några blogginlägg lite senare!
Ha en skön kväll du också! *kram*

2008-02-08 @ 20:33:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: marie

Alla får dumma kommentarer , det är jobbigt.Man har ju liksom inte tvingat någon att läsa ens blogg. Så det är ju lite konstigt när folk skriver dumma saker. Det är ju din blogg , du får väl skriva vad du vill.Och om folk nu inte tycker det är roligt , kan dom väl sluta läsa. Eller om dom stör sig så mycket på det , behöver dom inte skriva det.Jag läser också många bloggar jag tycker är dåliga men jag kommenterar inte deras bloggar och skriver
dumma saker för det.Känner mig ganska mogen när jag är 13 och inte gör så, jämfört med typ folk som är över 18..

2008-02-08 @ 20:33:19
URL: http://maarieryden.blogg.se
Postat av: Bim

---> Marie: Ja, mognad har ju inte alltid med ålder att göra... Tyvärr kanske. Jag håller med dig i det du skriver.

2008-02-08 @ 20:38:48
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Petra

jag tycker du gör helt rätt i att bara radera taskiga kommentarer så fort du får dem.. ingen idé att tänka på dem mer!Jag tycker det är riktigt intressant att läsa din blogg varje dag, kul med någon som skriver detaljerat om sin dag! :)..

2008-02-08 @ 20:53:13
URL: http://www.petrainthemiddle.blogg.se
Postat av: Anneli

KEEP UP THE GOD WORK BIM

Du ska fortsätta blogga om det du vill. Ingen har rättighet att skriva skit om och till dig. Vad jag vet så lever vi i ett fritt land. Jag är glad att du fortsätter blogga.

Jag har föresten skrivit en liten uppmaning på min blogg kolla den om du vill..

Kramis och hälsa familljen din

En vän Smoggen

2008-02-08 @ 20:54:29
URL: http://www.smoggen.blogg.se
Postat av: Miha

Jag måste bara få skriva att jag ÄLSKAR din blogg. Det bästa är att du uppdaterar den så ofta, hur många har tid att göra det egentligen? Det är en av bloggens största kvaliteter. Din blogg lever ju ett fantastiskt händelsefullt liv. Jag läser den varje dag, flera gånger om dagen. Älskar att läsa om vad ni serverar i skolmatsalen, vad du ser för filmer, vad ni äter på fredagskvällen. Det får mig att känna delaktig. Det är liv som ej är förskönat men underbart trevligt att läsa om. Det är de där små händelserna i livet som verkligen inspirerar mig. Du är en inspiration för mig! Och du försöker verkligen inte vara bättre än någon annan, och du skriker inte efter uppmärksamhet eller känner behov av att hävda dig. Därför har jag otroligt svårt att förstå folk som stör sig på dig. Det du skriver om kan inte väcka agg hos en fullt fungerande människa. Sluta aldrig skriva Bim!

2008-02-08 @ 20:57:58
Postat av: Anonym

Anneli:

"Ingen har rättighet att skriva skit om och till dig. Vad jag vet så lever vi i ett fritt land"

Precis vi lever i ett fritt land. Yttrandefrihet finns även i Sverige. Och jag tycker Bim uppför sig lite töntigt och riktigt omoget om hon inte kan ta kritik utan direkt tar bort dessa kommentarer.

Väx upp och visa att du är gammal nog!

2008-02-08 @ 21:00:39
Postat av: Bim

---> Petra: Ja, det har ramlat in fyra stycken dumma kommentarer i det här inlägget... Med fyra olika ip-nummer men från samma person... Men jag tar bort kommentaren direkt och blockar ip-numren. Tänker inte ge upp.

Kul att du gillar min blogg! :-)

2008-02-08 @ 21:05:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anneli: Tack för din kommentar.
Okej. Ska kolla in din blogg sen.

2008-02-08 @ 21:09:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Miha: Tack så väldigt mycket för din kommentar och för att du gillar min blogg! :-D

2008-02-08 @ 21:10:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Men din kommentar fick stå kvar! ;-D

2008-02-08 @ 21:12:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sanna

Strunta i alla elaka komentarer! Du är precis en sådan mamma som man vill ha och det tror jag att de flesta håller med om! (:

2008-02-08 @ 21:35:10
URL: http://sannalden.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Tack ska du ha! Det var snällt sagt av dig! :-D

2008-02-08 @ 21:41:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annsingen

Man få slå dom ifrån sej ..jag vet vad du menar! Fortsätt du i din stil! Det är DIN blogg ingens annans..

2008-02-09 @ 10:12:33
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annsingen: Tack så mycket! :-D

2008-02-09 @ 10:20:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: madde

Man bloggar väll först och främst för sin egen skull och inte för andras... Jag tittar in på din blogg lite då och då och jag har inget att klaga på...

2008-02-09 @ 11:05:55
URL: http://www.petite83.blogg.se
Postat av: Bim

---> Madde: Visst är det så! Först och främst för sin egen skull, och läsare är bara en bra bonus.
Tack för berömmet! :-)

2008-02-09 @ 11:29:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sari

Tråkigt att det finns sådana människor som inte har annat för sig än att klanka ner på andra.. Försök att inte ta åt dig för att någon inte har roligare för sig i livet än att klanka ner på andra. Trist att det händer! Ha det gott!

2008-02-09 @ 19:33:14
URL: http://morsan39.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sari: Tack för ditt stöd och din support!
Ha det bra du också! :-)

2008-02-09 @ 19:37:11
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0