Dagens Dagbok - Lördagen den 2 februari 2008 - Eftermiddagen.

Sen vid strax efter tolv så satte sig Jimmy och jag uppe i vardagsrummet. Och så tittade vi på en gammal film. Jimmy hade sett den flera gånger förut, och tycker jättemycket om den, och jag hade aldrig sett den. Det var: "The Boondock Saints" från 1999. Jag tyckte också att den var bra, och en recension finns i separat inlägg.


Filmen var slut vid tvåtiden. Då satte sig Jimmy på sitt rum vid datorn. Jag satt kvar uppe i vardagsrummet och med min dator.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt då lite lätt lunch. Sen så satte han sig uppe i vardagsrummet och läste.


Vid fyratiden sen så åt vi middag. Och även i dag så var det ingen här hemma som orkade laga middag. Vi är otroligt lata allihopa, och allra latast är nog jag. Det blev pizza från vår lokala pizzeria på vår gata. Jag åt en "Daniella".


Och efter middagen så blev det slappande igen. Jimmy satt på sitt rum vid datorn. Borzko satt i vardagsrummet och läste. Och jag satt också i vardagsrummet, fast med datorn.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du som jobbar med att fixa mat i mängder varje dag förstår jag är urtrött på mat när helgen kommer.
Du får väl låta make dotter son står för middag fre lö sö.....Ett slag så stod dottern som då var 15 år för middag flera dagar i veckan hittade recept fixade inköpslista handladen med pappa och lagade mat. Det var tider det! Många nya recept hamnade i reportoaren då.

2008-02-02 @ 18:28:51
URL: http://mymim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Mimmi: Jag lagar i och för sig ingen mat på jobbet. Jag har ju hand om grönsakerna. Men jag är ändå trött på mat när helgen kommer. Egentligen så borde jag väl sätta större krav på familjen... jag är dålig på det. ;-D

2008-02-02 @ 19:29:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0