Dagens Dagbok - Tisdagen den 26 februari 2008 - Eftermiddagen.

I dag så åkte jag för en gång skull inte direkt hem efter jobbet. Utan jag åkte till Stuvsta och mötte upp med Jenny där. Hon kom med pendeltåget från Södertälje.


Sen så åkte vi först till Skärholmens Centrum. Gick runt och tittade på lite allt möjligt, men jag handlade ingenting. Men Jenny handlade lite (kolla i hennes blogg). Och så var vi på Coffeehouse by George och fikade. Jag tog en Chai Latte.


Efter det så åkte vi till Kungens Kurva och till Heron City, där vi var på Media Markt. Jenny handlade en del där (kolla i hennes blogg), men jag köpte ingenting.


Och efter det så åkte vi till IKEA. Vi mötte upp med Jimmy utanför som kom dit direkt från jobbet i sin bil.


Vi gick sen upp till Restaurangen och åt middag. Jag åt en tomatrisotto med räkor. Till det blev det rivna morötter med lite dressing, en knäckemacka, och cola light. Och så kaffe efter. (Bild på mig när jag sitter och äter finns i Jennys blogg).


Sen så gick vi runt och plockade ihop det vi skulle ha. Jenny handlade en hel del som hon och Jocke ska ha i Södertälje (kolla i hennes blogg). Jag handlade bara fyra flaskor hudlotion och en ny liten kudde till min säng. Och så köpte jag en grej till en jobbarkompis.


Vid sextiden sen så åkte vi därifrån. Jag tog min Volvo och åkte hem till Farsta. Och Jimmy tog sin Polo och så skjutsade han Jenny och alla hennes prylar hem till Jocke i Södertälje.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0