Dagens Dagbok - Tisdagen den 5 februari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen höll jag på här på eftermiddagen som vanligt. Plockade, grejade, donade, pulade, och fixade, med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Och så varvade jag med stunder vid datorn.


Sen vid femtiden så gick jag till Centrum och till tunnelbanan. Där mötte jag upp med Jenny som kom från skolan. Först så gick vi till Posten och hämtade ut ett paket från Asos. Jennys kläder var restnoterade, så det var bara Jimmys och Jockes grejer som kom.


Efter det så gick vi till Café di Corno. För mig blev det en ostfralla, en semla, och en caffe latte. Jenny tog en ost- och skinkfralla, en chokladboll, och en dricka. Satt där och pratade en stund.


Jimmy hade personalmöte (inklusive mat) på jobbet, så han var kvar där till sextiden. Sen så kom han direkt till Centrum och mötte upp med mig och Jenny där. Vi gick runt och kollade lite, och sen så gick vi hemåt vid sjutiden.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tycker din son är riktigt het. Speciellt tanken på att han har bygg-byxor. :) Om man får säga så till hans mamma, haha!

2008-02-05 @ 21:10:17
Postat av: Bim

---> Malin: Hahaha! Man får absolut säga så till hans Mamma! ;-D Skriv det till honom själv, i hans blogg istället! http://jimmykullin.blogg.se/

2008-02-05 @ 21:20:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: KulleN

Tack ;)

2008-02-05 @ 21:28:58
URL: http://jimmykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> KulleN: ;-D

2008-02-05 @ 21:35:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0