Dagens Jobb - Måndagen den 4 februari 2008.

Måndag igen, och jobb igen... :-(


Mobilen larmade klockan halvfem, som den alltid gör på jobbdagar. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Lite drygt en timme senare, fem över halv sex, så gick jag ut till bilen och åkte iväg till jobbet. Lyssnade på "Bandit Rock 106-3" på vägen för att vakna till liv.


Vid kvart i sex så parkerade jag utanför jobbet. Gick in, larmade av, och bytte om till arbetskläder. Mina kollegor kom vartefter, och klockan sex så började jag att jobba.


Den här veckan så är jag först halva dagen i skalen och fixar grönsakerna. Sen så är jag den andra halvan av dagen i lilla matsalen som försteman.


I dag så serverade kyckling-pyttipanna. Vi hade också tacoköttfärs och tacochips kvar sen i torsdags som vi serverade som rest. Och så hade vi förstås vår salladsbuffé.


En av kollegerna var sjuk i dag. Men eftersom vi är en mer på måndagar och fredagar när Snurran är hos oss, så tog Snurran den sjuka kollegans plats.


Allt flöt på bara bra i dag. Och inget speciellt hände, i alla fall inte vad jag vet, och kommer ihåg.


Kommentarer
Postat av: petra

hej! måste bara fråga vad det betyder att du är försteman? Blev så nyfiken över det :)

2008-02-04 @ 18:05:12
Postat av: Bim

---> Petra: Vi är två personal i varje matsal, stora matsalen och lilla matsalen, en försteman och en andreman. Självklart så jobbar vi i team, och hjälps åt, men vi har ändå huvudansvaret för olika områden. Förstemannen har ansvaret för all mat. Och andremannen har ansvaret för all städning. I alla fall i stort sett så är det så.

2008-02-04 @ 18:44:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0