Jag tror att jag ska ha en Mobil-Blogg-Dag i dag!

I dag så tror jag att jag ska ha en Mobil-Blogg-Dag. Ska göra lite som en EFIT-dag i dag, kanske ta ungefär ett kort i timmen, men sen mobilblogga bilden direkt.

Planerna i dag är att först bara vara hemma under förmiddagen. Hade funderingar på en promenad, men det snöar ute, och ser ut att blåsa en hel del, och är kallt. Så jag blir bara inne under förmiddagen. Jag ska fixa och plocka lite här hemma, och så sitta med datorn förstås. Kanske läsa lite också.

Jimmy ska sova till tolv, han var ute i går, och kom inte hem förrän halvfem i morse. Vid strax före ett sen så åker han och jag iväg med bilen, och så åker vi till Stuvsta och möter upp med Jenny och Jocke där. Och sen så åker vi gemensamt till IKEA i Kungens Kurva.

Jag ska inte handla något, inget planerat i alla fall, utan det är Jocke som ska handla. När vi är klara på IKEA så åker vi sen alla fyra till Södertälje. Vi har då vår borrmaskin med oss som Jocke ska låna till något.

När han sen är klar med borrmaskinen, och vi kanske har fikat också, så åker Jimmy och jag hem igen. Och så blir det väl middag då antar jag.

I kväll så blir det väl lite tevetittande på de vanliga söndagsprogrammen: Miami Ink och Singing Bee. Och så lite dator och lite bok förstås.

Borzko ska gå till FarstaHallen och träna på förmiddagen som vanligt. Sen så har han en träff med en elektriker som ska komma hit under den tidiga eftermiddagen för att titta på jobbet i badrummet. Och efter det så åker han hem till sin Mamma, som han alltid gör på söndagar.

Ja, det blir väl familjens söndag, om det inte blir förändringar förstås. Så förmodligen så kommer det en hel del mobilblogginläg nu sen under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0