Bubbelbadkar till salu!

image2194


Är det någon som är intresserad av att köpa ett bubbelbadkar?
Vi har ett som vi ska sälja. Det är mycket fräsch, och väldigt lite använt. På de dryga två  åren som vi har bott här, har varken jag, Borzko, eller Jimmy, badat i det inte en endaste gång. Jenny har väl badat kanske högst 10-15 gånger sammanlagt. Men vi har hela tiden spolat ur det ofta, och rengjort det ofta.

Det stod ju här när vi flyttade hit för lite drygt två år sen. Jag vet inte exakt hur gammalt det är, jag har inga kvitton eller papper på det. Men jag vet att hela badrummet var renoverat nästan precis innan de sålde lägenheten, så jag skulle tro att det var högst ett par år. Och det var tydligen inte mycket använt av de som bodde här innan heller.

Vi har så trångt i badrummet, och eftersom ingen är intresserad av att använda bubbelbadkaret, så tar vi nu bort det. Och så säljer vi vår lilla toppmatade tvättmaskin, och istället så har vi köpt en stor tvättmaskin och en stor torktumlare som ska stå där bubbelbadkaret nu står.

Jag har letat efter badkaret på nätet, och efter vad jag har hittat, så kostar det, så som det är hos oss, cirka 30.000:- kronor, om man köper det nytt.

Här är en hemsida där jag har hittat en bild och lite priser. Gå in via länken, och klicka sen i vänsterspalten på: " Tino ". Det är Svedbergs, Cadazzo, Tino.

Vi ska sätta ut en annons på Tradera på badkaret. Men först så måste vi få hem en rörmokare/elektriker som ska koppla bort badkaret, koppla bort den gamla tvättmaskinen, och koppla in den nya tvättmaskinen och torktumlaren. Så det blir väl om ett par veckor som vi kommer att kunna sälja den. Fri leverans av badkaret inom StorStockholmsområdet kan vi ordna, för då lånar Borzko lastbil från jobbet och kör den.

Är det någon som är intresserad, så skriv i kommentarerna, eller till min e-mailadress: [email protected].

Här är några bilder på badkaret och på hur det ser ut i vårt badrum. Klicka på bilderna så blir de större.


                                       


                                       

Kommentarer
Postat av: Ahnna

Hade gärna köpt det men det är lite långt mellen oss. Abbe badade i Min mans fatser bubbelbad i sommars och vad han njöt. Men hoppas ni får slåt det. Kram AHnna

2008-01-19 @ 12:57:06
Postat av: Bim

---> Ahnna: Okej. Synd. Kommer i och för sig inte ihåg var du bor. Vi kanske kan skjutsa det till dig även om det är långt? Det är ju en kostnadsfråga. Beror ju lite på vad vi får för badkaret.

2008-01-19 @ 13:01:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mimmi

Hej ! Förstår att ni inte vill ha kvar badkaret om ni inte använder det ser lite/mkt trångt ut i ert badrum! Lite Feng shui tips för badrummet kan jag bjuda på! Eftersom badrummet är blått och vatten är blått så dominerar vatten elementet och ger ett kallt intryckt för att få bort vattenkänslan kan man ha trä på golve,för att dömma upp vattnet, finns fina teakmattor sedan kan man ha enhetlig varma färger på handdukarna så ger det också ett mindre rörigt intryck. För gärna in växtenergin som också suger upp vatten, en kostgjord blomma på väggen skulle passa. Lite tips i all välmening!

2008-01-19 @ 13:45:07
URL: http://mymim.blogg.se
Postat av: Mimmi

Ang golvet som är blått så kan det skapa en osäkerhetskänsla att gå på som att gå på vatten och det kan man inte, det sitter i ryggmärgen därför blir en brun matta mkt bra! Hoppas du tycker tipsen är spännande!

2008-01-19 @ 14:09:52
Postat av: Bim

---> Mimmi: Ja, det är trångt just vid handfatet. Annars så är det ju stort och bra. Men det kommer att bli jättebra när vi får bort badkaret.

Feng Shui vet jag inte så mycket om, men jag tycker inte att det verkar vara så mycket för mig.

Mattor vill jag inte ha i badrummet. Och jag vill inte heller ha en enhetlig färg på handdukarna, utan vi har varsin färg. En blomma däremot kan jag tänka mig.

2008-01-19 @ 14:22:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Mimmi: Jag tror inte att det skapar osäkerhetskänsla att gå på vårt golv... Och bruna mattor gillar jag inte.

Men tack ändå för tipsen!

2008-01-19 @ 14:22:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

Jag återkommer kanske när ni har satt ett pris. Man kan köpa nya på rea lite då och då, men om ni säljer ert till bra begagnatpris så kanske vi slår till. Vi behöver ett till vårt nya hus.
Om färger och sådant...Vi hade blått klinker mycket likt ert på badrumsgolvet i Uppsala. Vi renoverade badrummet. Jag älskade det blå! Hade också en blå/vit matta. Så det blir kanske ett blått, blankt golv i det nya huset också. Ert badrum ser himla fräscht ut!

2008-01-19 @ 15:08:25
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Okej! Det låter trevligt att du är intresserad! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska sätta för pris. Om du säger vad du kan tänka dig att ge för det, och då kör Borzko också hem det till er om ett par veckor? Jag har försökt att leta på Internet efter andra begagnade bubbelbadkar, för att få ett hum om ett pris, men jag har inte hittat några. Du får gärna ge mig ett pris, så får vi se vad vi säger!

Ja, jag tycker också att vårt badrum är jättefräscht! Det är ju inte vi som har gjort det, utan det gjordes bara ett kort tag innan vi köpte lägenheten. Gillar verkligen den blå färgen, både på väggar och golv, och jag tycker inte att det känns kallt.

Kom igen nu! Ge mig ett pris! ;-D

2008-01-19 @ 15:18:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Tycker att ni har ett jättesnyggt badrum! Om man ändå haft det så fint :)
Tycker inte heller att det ser "kallt" ut.

2008-01-19 @ 20:28:34
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack ska du ha! Jag gillar också allt med vårt badrum (utom badkaret)! :-D

2008-01-19 @ 22:49:03
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

hej, har kollat runt lite på Blocket och så. Svårt att ge ett bud! Skulle behöva provsitta det också, ska se om jag hittar det hos någon återförsäljare. Sätt ut det så länge så ser vi. Jag förstår ju att ni vill ha så mycket som möjligt för det.

2008-01-20 @ 21:40:12
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Okej. Men hör gärna av dig igen.

2008-01-21 @ 14:43:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0