Dagens Dagbok - Fredagen den 18 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma i någon timme. Sen vid kvart över tre så gick jag iväg till Centrum.


Först så var jag hos optikern och fixade till mina glasögon lite. De satt inte riktigt bra över näsan. Köpte några extra glasögontorkdukar också.


Vid halvfyratiden så kom Jimmy till Centrum direkt efter jobbet. Vi gick då först till Phone House. Där köpte vi en mobil till Borzkos Mamma. (Separat inlägg om den kommer senare.)


Efter det så gick vi till OnOff. Egentligen så skulle vi bara titta på en ny tvättmaskin och en torktumlare i dag, för att sen köpa dom vid ett senare tillfälle. Men det blev så att vi köpte dom i dag också! Men dom kommer hem på måndag till oss. (Separat inlägg om dom kommer senare.)


Sen så gick vi till HemKöp och handlade lite matvaror. Och sen när vi var klara där så åkte vi hem. Vi kom hem vid halvfemtiden. Och strax efteråt så kom Borzko hem från jobbet.


Vi tre åt sen middag vid femtiden. Satt länge och åt, och fikade, och pratade sen i köket. Efter att vi var klara så duschade både Borzko och Jimmy i tur och ordning, och gjorde sig i ordning.


Jenny åkte hem till Jocke direkt efter skolan i dag. Och hon sover där i natt också.

Kommentarer
Postat av: Ahnna

TREVLIG HELG!!AHNNA

2008-01-18 @ 20:34:44
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack det samma! :-D

2008-01-18 @ 20:38:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0