Dagens Dagbok - Fredagen den 25 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag iväg ut igen vid halvtretiden. Jag gick bilvägen bortåt som Jimmy kommer från jobbet. Tänkte att jag går tills han kommer och jag möter honom, och så åker jag bil tillbaka med honom.


Jag hann gå ganska så exakt en timme innan han kom, vid halvfyratiden. Och jag hann bort till Högdalstoppen ungefär. Men då gick jag inte speciellt fort i dag, för jag hade så ont i mina tår.


Soligt var det ute, och cirka fem plusgrader. Men tyvärr så var det en hård och kall blåst. Även i dag så lyssnade jag på min mp3-bok: "Ett öga rött" av Jonas Hassan Khemiri medans jag gick.


När Jimmy och jag kom hem, så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Själv så höll jag på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma.


Sen vid kvart över fyra så kom Jenny hem från skolan. Strax efteråt, vid lite över halvfem, så gick vi alla tre till Centrum.


Jimmy tog bussen mot Högdalen. Han skulle möta upp med några av sina kompisar där, för att äta middag ihop, dricka öl, festa lite, och kanske åka in till stan och gå ut på krogen.


Jenny och jag gick först till Bokia, där jag köpte fyra stycken pocketböcker som jag ska ge min Pappa i födelsedagspresent.


Sen så var tanken att vi skulle äta middag i Centrum, antingen sushi på Sam & Co eller thai-mat på Take it Thai. Jag hade tänkt bjuda Jenny på middag där, eftersom jag ville överraska henne. Men Jenny mådde inte så bra i magen, så hon ville tyvärr inte. Så vi gick hem igen istället.


Vi satt sen i köket båda två och pratade och med våra datorer. Sen när Borzko kom hem från jobbet vid sextiden, så åt vi tre middag ihop hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0