Dagens Dagbok - Lördagen den 26 januari 2008 - Andra halvan av Eftermiddagen + Första halvan av Kvällen.

Ja, sen så blev kvällen ungefär som jag beskrev den i tidigare inlägg att den skulle bli.


Jag, Borzko, och Jimmy åkte iväg vid halvfyratiden. Vi gratulerade min kära Pappa på 84-årsdagen med fyra pocketböcker och två flaskor rödvin.


Sen vid fyratiden så kom min syster Anette, hennes kille Kenneth, och hennes son Mathias också dit. Och även min systerdotter Maria och hennes fästman Patric. Men de två kom bara en liten stund. Egentligen skulle de inte ha kommit alls, eftersom de skulle på en stor fyrtioårsfest klockan sex. Men de kom förbi en liten stund och stannade mellan fyra och kvart över fem.


Mamma och Pappa bjöd på smörgåstårta och så massor med annat smått och gott, till exempel ost, kex, ägghalvor, grönsaker, och massa annat. Sen efter det så drack vi kaffe, och så glass till. Och efter det så blev det en massa snacks och godis. Och valfri dricka till förstås.


Vid halvåttatiden så kom också Jenny dit, direkt från jobbet, med bussen. Och sen så satt vi alla och åt, drack, diskuterade, pratade, skrattade, och hade det jättetrevligt, precis som alltid när vi träffas.


Sen vid niotiden så åkte vi allihopa hem. Vi skjutsade först Jenny till Älvsjö Station, där hon skulle ta pendeltåget hem till Jocke och Tindra i Södertälje. Och sen åkte jag, Borzko, och Jimmy hem till Farsta. Vid halvtiotiden så var vi hemma.

(Några bilder från kvällen kommer i ett separat inlägg lite senare.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0