Dagens Dagbok - Lördagen den 26 januari 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Vid åttatiden så gick Jenny upp, duschade, och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi två frukost och fikade ihop vid halvniotiden.


Vid niotiden sen så åkte vi båda iväg. Jag körde Jenny till jobbet, på McDonalds i Västberga, för hon skulle jobba ett pass mellan tio och sju i dag.


När jag kom hem igen så var träffade jag Borzko och Jimmy en kort stund. De hade båda genomgått sina morgonbestyr, och sen ätit frukost. Borzko skulle gå och träna i Farstahallen som vanligt, och för ovanlighetens skull, så följde Jimmy med honom i dag. De stack iväg dit vid tiotiden.


Själv så gav jag mig då iväg ut på en promenad. Tredje dagen i rad! Jag gick runt omkring i Farsta i ungefär i en timme. Lyssnade på min mp3-bok samtidigt, "Ett öga rött" av Jonas Hassan Khemiri.


När jag kom hem igen, vid elvatiden, så höll jag på och fixade och plockade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen vid tolvtiden så blev det en liten lätt lunch och en fika.


Kommentarer
Postat av: malin

åh, ett öga rött är hur bra som helst :) både boken och filmen!

2008-01-26 @ 14:15:16
Postat av: Bim

---> Malin: Ja, boken är jättebra! Jag kanske borde se filmen också! :-D

2008-01-26 @ 14:22:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: malin

ja, se filmen! jag gillade den :D

2008-01-26 @ 23:34:55
Postat av: Bim

---> Malin: Ja, jag ska nog ta och göra det! :-)

2008-01-27 @ 00:45:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0