Dagens Dagbok - Lördagen den 5 januari 2008 - Eftermiddagen.

Efter lunchen och fikat så fortsatte vi med rumsbytet. Borzko kom hem från gymmet vid ettiden, och då åt han också lite lunch.


Sen så åkte Borzko iväg till jobbet för att låna en lastbil. Vi andra fortsatte att jobba här hemma. När han kom tillbaka med lastbilen så lastade vi på en stor byrå som Jenny har haft i sitt rum, och ett litet mindre skåp som hon också har haft i rummet.


Jimmy följde sen med Borzko i lastbilen och så åkte dom först hem till Borzkos Mamma i Hallunda, för att där ställa av den stora byrån. Sen så åkte dom hem till Jocke i Södertälje för att där ställa av det mindre skåpet.


Vid fyratiden så kom dom tillbaka igen. Då åt vi alla fem middag tillsammans. Och återigen så blev det pizza från vår lokala pizzeria på vår gata. Jag delade en pizza med Jenny, och så delade vi på ett vitlöksbröd.


 Sen vid femtiden så skjutsade Borzko iväg Jenny och Jocke till Älvsjö Station. Jennys nya rum var fixat och klart, så dom ville åka hem till Jocke. Borzko åkte även förbi en klädinsamlingsstation och lämnade av massor av Jennys kläder.


Jag och Jimmy fortsatte att fixa i ordning Jimmys nya rum. Och när Borzko kom hem så hjälpte han också till.

Kommentarer
Postat av: chris

hoppas du haft en bra dag ,Kram Chris

2008-01-05 @ 19:07:12
Postat av: Bim

---> Chris: Absolut! :-D

2008-01-05 @ 19:14:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0