Dagens Dagbok - Måndagen den 14 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade sin lediga dag från jobbet i dag. Han mådde bra i dag, ingen feber, och förkylningen är mycket bättre.


Efter en pratstund med honom så gick jag iväg till Centrum, och till SolAkuten. Solade en halvtimme som vanligt. Sen så gick jag till Clas Ohlson och köpte dvd-skivor.


Sen så gick jag till HemKöp och handlade lite matvaror. Jimmy kom sen direkt från jobbet och mötte upp med mig där, så då fick jag bärhjälp och skjuts hem.


Vid kvart i fyra så åkte Jimmy iväg igen med bilen. Först så skjutsade han Borzko till jobbet. Han skulle jobba ett par timmar med att hjälpa till att lasta upp sin lastbil inför morgondagen. När Jimmy hade släppt av Borzko på hans jobb, så åkte han till Jennys jobb och hämtade upp henne när hon slutade.


Jimmy och Jenny kom hem vid halvfemtiden. Mysigt att träffa Jenny förstås. Hon har inte varit här sedan i onsdags, och det är ju faktiskt hela fem dagar sen. Vi tre åt middag direkt, och efter maten blev det en fika också. Satt i hela en och en halv timme sen kvar i köket och pratade. Och det var förstås jättemysigt.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jasså, han kunde inte hålla sig ifrån jobbet ens idag..
;-D Skönt att han mår bra igen!
*kram*

2008-01-14 @ 21:08:01
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Anonym

vad snällt av Jimmy att köra er så mycket!

2008-01-14 @ 21:08:04
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Nej, han är ju arbetsnarkoman vet du! ;-D

2008-01-14 @ 21:59:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, Jimmy är väldigt snäll! :-D

2008-01-14 @ 21:59:39
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0