Dagens Dagbok - Måndagen den 21 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag från jobbet i dag. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag.


Och så hade han också tagit emot leveransen av vår nya tvättmaskin och torktumlare. Nu väntar vi bara på rörmokaren/elektrikern. Han kommer nästa måndag och kollar på allt som ska göras, och sen får vi väl se när han kommer och gör jobbet.


Borzko och jag tog en fika och en pratstund när jag kom hem. Efter det så höll jag på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och en stund vid datorn blev det förstås också.


Jimmy gick lite tidigare ifrån jobbet i dag, för han hade körlektion, inför lastbilskörkortet, klockan halvtre.


Vid fyratiden så kom Jimmy hem, och då åt han, jag, och Borzko, middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också.


Sen vid femtiden så åkte Borzko iväg till sitt jobb för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Jimmy duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satte han sig vid datorn på sitt rum.


Jenny kom hem från skolan vid strax efter fem. Då åt hon middag, och sen så satt hon och jag i köket och fikade och pratade i över en timme. Jimmy kom också dit ut efter ett tag.


Alltid lika mysigt när Jenny kommer hem hit. Det är ju tyvärr inte så ofta nu för tiden. Hon är ju mest hos Jocke. Men nån gång i veckan brukar hon i alla fall komma hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0