Dagens Dagbok - Måndagen den 7 januari 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

I morse så ringde alarmet redan klockan sex, på jullovets sista lediga dag. Lika bra att vänja sig lite, i morgon så ska jag ju upp klockan halvfem... Men vi hade också bokat tvättstugan klockan sju, så det var också därför.


Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko, som hade sin lediga dag i dag, gick upp vid kvart i sju. Och han genomgick förstås också sina morgonbestyr.


Efter att vi hade satt igång de första maskinerna i tvättstugan så åt vi sen båda två frukost tillsammans.


Jimmy hade gått upp klockan fem, och sen åkt iväg till sitt jobb vid halvsextiden, för att börja jobba klockan sex.


Jenny sov hemma hos Jocke i natt, och sen så skulle hon åka direkt därifrån till skolan. Det var hennes första skoldag i dag, och hon har eftermiddagsundervisning den här veckan. Och sen åker hon hem till Jocke i kväll också, och sover där.


Efter frukosten så satt jag vid datorn en stund, och läste lite nyheter. Sen vid åttatiden så gick jag iväg till Centrum, och till SolAkuten. Solade där en halvtimme som vanligt, och lika underbart skönt som vanligt var det i värmen också.


Efter solariebesöket så gick jag ut på promenad. Jättetråkigt väder, grått, dimmigt, mörkt, trist, slaskigt, halt, blött, och ett par plusgrader. Men det var ändå skönt att gå en stund, det har ju varit lite dåligt med promenader på sista tiden...


Jag gick i lite drygt en timme runt omkring i Farsta. Sen när klockan var tio, och Centrum öppnar, så gick jag dit för lite shopping.


Sen så gick jag runt omkring i Centrum för inhandlande av lite småsaker. Jag handlade en tvättpåse, en kajalpenna, och CD-pennor på Åhléns. En whiteboardpenna till Jenny, häftmassa, och CD-pennor på Clas Ohlsson. En vattenflaska på Stadium. Ett almanacksblock på Bokia. Och så frukt och grönsaker på Konsum.


När jag kom hem igen så blev det en fika och en lite lätt lunch. En liten stund vid datorn förstås också. Och sen så satte jag igång med att hjälpa till med veckostädningen, som Borzko redan hade börjat med.


Och det vi gjorde var väl det som vi typ nästan alltid gör: byte av handdukar, tvätt av handdukar, tvätt av kläder, strykning av kläder, dammsugning, torkning av golv, skurande av toaletten och badrummet, putsning av speglar och glasytor, damning, m.m. Inget byte av lakan däremot, det gjorde vi för en vecka sen, och vi brukar oftast byta varannan vecka.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Oj vad duktig du har varit! Själv har jag bara suttit stilla här vid datorn hela förmiddagen :-) Nu ska jag käka något, sedan är det dags att sticka iväg med bilen... :-/

2008-01-07 @ 12:41:26
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, för en gångs skull så var jag duktig! Två promenader på arton dagar, det är nog faktiskt lite väl dålig statistik va!?

Lycka till med bilen! Jag håller tummarna! :-D

2008-01-07 @ 12:45:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0