Dagens Dagbok - Onsdagen den 2 januari 2008 - Första delen av Kvällen.

Sen så satte Jimmy igång med att rensa bland alla sina prylar och kläder. Jimmy och Jenny ska byta rum, och då är det ju lika bra att rensa ur lite först.


Jag hjälpte Jimmy lite också. Och det blev en hel del som han fick ihop. En hel sopsäck full med kläder (som ska till återvinningen), en stor papperskasse full med elektroniska sopor (som också ska till återvinningen), och en halv sopsäck full med blandat skräp (som ska till grovsoporna).


Nu ska Jenny "bara" rensa bland sina prylar och kläder, och sen så ska de byta rum. Jimmy har nu ett pyttelitet rum, och är nästan alltid hemma. Jenny har ett lite större rum, och är nästan aldrig hemma... Vi har bott här i drygt två år, och Jimmy gick med på att ta det mindre rummet när vi flyttade hit. Men nu så känns det lite orättvist att det är så. Vi allihopa tycker att det är bättre att Jenny tar det mindre rummet, som ändå sover borta mest.


Sen när Jimmy var klar med sin rensning, så satte han sig på rummet vid datorn. Och jag satte mig med min dator i köket igen.


Kommentarer
Postat av: victoria

Vad duktigt gjort =) Skulle också behöva rensa ut.

2008-01-02 @ 20:03:16
URL: http://www.victoriaaaaa.blogg.se
Postat av: Bim

---> Victoria: Ja, det behöver man ju typ alltid! ;-D

2008-01-02 @ 20:14:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nilla

Här har vi också rensat och stått i dag.
Vi köpte en ny tv och en ny tv-bänk, men det fick ju till följd att bokhyllan åkte ut, alla glas och barskåpet måste få plats någon annanstans :)
Ja jag tycker att vi fick ihop det himlans bra tillslut, men vilket jobb.
Hoppas Jimmy blir nöjd med nya rummet, såklart att han kan få ha det stora rummet nu.
Ha en skön kväll!!

2008-01-02 @ 21:48:16
URL: http://www.frutteline.blogg.se
Postat av: Snurran

Jag har en klädkammare som skulle behöva bli sanerad, ska se om jag orkar nu under detta lov, annars blir det till sommaren..
;-D

2008-01-02 @ 21:51:32
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, köper man något nytt så blir det ju liksom en kedjereaktion! ;-D Skönt att ni fick ihop det som ni ville till slut i alla fall då.

Jimmy blir säkert nöjd. Jag hoppas att vi kan göra bytet i helgen. Men Jenny måste rensa först... Vi tycker alla att det här känns mer rättvist. Jenny också!

Ha en fin kväll du också! :-)

2008-01-02 @ 21:53:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag har faktiskt också en hel del saker som jag behöver ta tag i här hemma... Och som jag kanske hade tänkt att ta under det här lovet... Men jag är ganska så säker på att det inte kommer att bli av! Men som du själv skriver, det kommer ju ett sommarlov! ;-D

2008-01-02 @ 21:54:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Men är det inte dags för Jimmy att flytta hemifrån??

2008-01-02 @ 21:57:13
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, det avgör han faktiskt helt själv! För mig och Borzko så får han bo här precis så länge han vill. Eller flytta precis när som helst. Det avgör han definitivt själv. Jag tror inte att han har några större planer på att flytta inom den närmaste framtiden i alla fall.

2008-01-02 @ 22:01:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0