Dagens Dagbok - Onsdagen den 9 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll som vanligt på här hemma och fixade med lite allt möjligt. Liten stund vid datorn blev det förstås också.


Jimmy kom hem från jobbet vid kvart över tre. Han hämtade bara upp mig då, och sen så åkte vi direkt iväg till Flash Fighters Tattoo i Aspudden. Jag skulle avboka två tider, och Jimmy skulle boka in en tid. Men när vi kom dit så var det stängt... De skulle inte öppna efter jul- och nyårs-helgerna förrän i morgon. Så vi får åka dit i morgon igen.


Vi kom hem igen vid fyratiden. Jimmy duschade då och gjorde sig i ordning. Jag höll på och fixade med lite här hemma.


Vid halvfemtiden så kom Jenny hem från skolan. Det är alltid lika mysigt när hon kommer hem hit. Hon är ju så mycket hos Jocke nuförtiden, så jag blir så glad när hon kommer hem hit ibland.


Vi alla tre åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Satt sen nästan i en timme i köket och pratade och hade det mysigt.


Sen vid halvsextiden så skiljdes vi åt lite. Jimmy satte sig på sitt rum vid datorn. Jenny gjorde likadant på sitt rum. Och jag höll på och plockade lite först, och sen så satte jag mig vid datorn i köket.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Avboka tider hos tatueraren? DU? ;-D
*kram*

2008-01-09 @ 21:25:50
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag ska avboka tiderna som jag har för att göra mina porträtt. Jag vill verkligen göra dom, men platsen jag ska ha dom på känns inte riktigt bra. Och jag vet inte var jag ska ha dom. Jag måste fundera lite till. Jag vill absolut inte göra något som inte är genomtänkt till tusen procent. Då avvaktar jag hellre lite. När jag känner mig säker, så bokar jag bara igen. För jag ska verkligen göra porträtten nån gång!

2008-01-09 @ 21:38:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Det är förstås alldeles rätt tänkt! :-)

2008-01-09 @ 22:27:29
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahah! Ja, jag vet! :-D

2008-01-10 @ 18:06:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0