Dagens Dagbok - Söndagen den 13 januari 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det förstås frukost och fika. Och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


Jag hade tänkt mig en promenad i dag också, precis som i går, men det blev, också precis som i går, inte någon i dag heller.


I dag kan jag inte skylla på något regn. För det var en strålande sol från en klarblå himmel. Men det var en grad varmt bara, och en väldigt hård blåst. Så det såg väldigt kallt ut, och inte alls lockande för mig.


Och så vaknade jag med huvudvärk i dag också. Bara lite grann, precis som i går morse, men jag hade ingen lust att ge mig ut i blåsten och kylan med huvudvärken.


Hade tänkt gå och sola innan promenaden, men jag sköt upp solandet tills i morgon efter jobbet istället.


Jag beslöt mig för att ha en innedag precis som i går. Att varva, med att göra lite nytta här hemma, med att slöa och slappa med datorn och boken.


Och så blev det under förmiddagen. Jag höll på och plockade, donade, pulade, grejade, och fixade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Och så varvade jag med stunder vid datorn.


Vid tolvtiden så gick Jimmy upp. Han åt då frukost, och jag åt lunch samtidigt. En fika och en pratstund blev det också.


Jenny åkte direkt från Jocke, där hon sov i natt, till jobbet, för att jobba mellan ett och fem i dag. Efter det så åker hon hem till en kompis till Jocke, tillsammans med honom, och sen så sover hon hos Jocke i natt igen.


Borzko har sovit från klockan nio i går kväll, till klockan ett nu på dagen. Han var bara uppe en kort stund nyss och drack vatten och gick på toa. Han passade på att kolla tempen då, och han hade 39,5 grader... Hostar som sjutton gör han också. Nu sover han igen.

Kommentarer
Postat av: Angela

Och jag som hoppades att din huvudvärk gått hädan eftersom min gjort det! Tråkigt. Tråkigt också att Borzko blivit dålig, stackaren. Du får hälsa ett krya på dig till honom. *Kram*

2008-01-13 @ 14:56:09
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, fast in dag har inte huvudvärken blivit värre under dagen, som den blev i går. Den har hållit sig ganska lika hela dagen. Så det är inte så farligt.

Borzko däremot är riktigt dålig. Han har sovit hela dagen...

*kram*

2008-01-13 @ 15:33:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

förstår att han vill sova när han är så dålig... stackan..

2008-01-13 @ 19:17:05
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, han hade 39,5 vid ettiden i dag. Sen dess så har han inte varit uppe... :-(

2008-01-13 @ 19:21:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0