Dagens Dagbok - Söndagen den 20 januari 2008 - Eftermiddagen.

Vid tolvtiden sen så åkte Jimmy och jag iväg en sväng hem till min Mamma och Pappa i Örby. Alla kanalerna hade försvunnit på Pappas videobandspelare, så han kunde inte spela in något från teven. Och han lyckades inte med att ställa in dom igen. Så därför åkte vi dit, för att hjälpa honom med det. Jimmy fixade inställningarna, och sen så fikade vi, och satt och pratade en stund.


Vid halvtvåtiden så kom vi hem igen. Borzko hade nyss kommit hem från gymmet då. Han och Jimmy åkte då iväg med båda bilarna till OKQ8 för att tanka, och kolla luft, olja, vatten och allt sånt på bilarna.


Jag höll först på och plockade och fixade lite här hemma. Och sen så blev det soffan i vardagsrummet, med datorn och boken. Läste så småningom ut boken som jag började på i går: "Två hus vid slutet av en väg" av Conny Palmkvist.


Borzko satt också i vardagsrummet och läste en stund. Och Jimmy satt på sitt rum med datorn, teven, och lastbilsteoriböckerna.


Vid halvfyratiden så åkte Borzko hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. Han skulle även lämna mobiltelefonen till henne, som vi köpte till henne i fredags.


Jimmy och jag åt middag ihop vid fyratiden. En fika efteråt blev det också. Sen så satte sig Jimmy återigen på sitt rum. Och jag satte mig uppe i vardagsrummet. Bloggande, bloggläsning, och nyhetsläsning blev det då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0