Dagens Dagbok - Torsdagen den 10 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. När jag kom hem så höll jag som vanligt på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Satt även lite vid datorn.


Vid halvfyratiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han hämtade bara upp mig, och så åkte vi iväg till Flash Fighters Tattoo i Aspudden. Vi var ju där även i går, för att jag skulle avboka och Jimmy skulle boka. Men då var det stängt, och så stod det på en lapp att de skulle öppna torsdagen den tionde januari, igen efter jul- och nyårs-helgerna.


Men när vi kom dit så var det stängt även i dag... Självklart så kanske vi borde ha ringt och kollat, men vi var ju så säkra på att det skulle vara öppet i dag. Vi får göra ett nytt försök i morgon, men då ska jag ringa och kolla först att de verkligen är där!


Direkt från Aspudden så åkte vi till Länna och till Willys för lite storhandling. Nästan tolvhundra kronor gick det på i dag, och det blev åtta plastkassar fulla.


Vi var hemma igen vid femtiden. Packade upp allting då, och in på sina respektive platser. Sen så åt Jimmy och jag middag tillsammans. Och efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Själv så höll jag på och fixade lite här hemma en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0