Dagens Dagbok - Torsdagen den 24 januari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen, och gick bara snabbt in och bytte skor, och sen så gav jag mig iväg ut på en promenad.


Jag gick Hökarängsvarvet, och det tog cirka en timme. Cirka fem grader varmt ute, men en ganska så kall och hård blåst. Men solen visade sig faktiskt lite grann.


Under tiden som jag gick så lyssnade jag på en e-bok: "Ett öga rött" av Jonas Hassan Khemiri.


När jag kom hem igen, så höll jag på och plockade och fixade lite här hemma. Och så blev det stunder vid datorn förstås.


Jimmy jobbade över i dag, så han kom hem vid kvart i fem. Då åt han och jag middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också.


Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så satte han sig på rummet med datorn, teven, och lastbilsteoriböckerna.


Själv så satte jag mig i köket med min dator.


Jenny var hemma från skolan i dag, för hon mådde inte bra. Men hon är kvar hos Jocke, och hon kommer att sova där i natt också.


Kommentarer
Postat av: Therése

Vad är "Hökarängsvarvet" och hur lång är promenadsträckan på ett ungefär? Är det säkert att promenera där om kvällarna? Jag kommer (som jag tidigare berättat här i kommentarsfältet :)) flytta till Farsta i mars månad och går på daglig basis här i min nuvarande stad (Norrköping). Är därför helt taggad på att hitta bra och säkra promenadstråk i Farsta. Kommer att bo vid Farsta sjukhem. (vet inte om du tänkt på det, men de håller på och bygger på höga hyreshus där) Btw - om du har vägarna förbi bygget vore jag SÅÅÅÅ tacksam om du ville ta ett mobilfoto på det. Har bara sett bygget två ggr och nu var det 3-4 månader sedan sist. Vi kommer att bo i huset näst längst bort mot skogen. (om man tänker sig att det närmast sjukhemmet är det "första" liksom)
Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

2008-01-24 @ 19:41:02
Postat av: Bim

---> Therése: "Hökarängsvarvet" är en sträcka som jag har döpt till det. Jag går från mig, till Hökarängen, via gatorna. Sen så går jag tillbaka mot Farsta, fast via gångvägarna. Ibland går jag sen direkt hem. Ibland går jag via Hökarängsbadet, där du ska bo. Kommer inte ihåg hur långt det är. Det var så länge sedan som jag hade stegräknare på mig. Det tar en timme ungefär i normal takt.

Jag promenerar aldrig om kvällarna. Jag är väldigt mörkrädd. Går på förmiddagarna om helgerna, och på eftermiddagarna på vardagarna. Om jag skulle gå på kvällen, så skulle jag bara gå på gatorna. Inte på gångvägarna.

Ja, jag har sett dina hus! Självklarta så ska jag ta ett kort på husen, nästan gång jag går förbi! Men jag lovar inte när, för jag är dålig på att promenera nu för tiden. Men så fort jag går igen, så ska jag blogga det.

Ha en trevlig kväll du också! :-D

2008-01-24 @ 19:50:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Hur var det att lyssna på en bok då?

2008-01-24 @ 21:35:22
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Det var annorlunda! Men bra! Tror jag! ;-D

2008-01-24 @ 21:40:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0