Dagens Dagbok - Torsdagen den 31 januari 2008 - Eftermiddagen.

I dag åkte jag inte hem direkt efter jobbet, som jag nästan alltid annars gör. Utan jag åkte direkt till min Frissa, Lotta, på Susannes HårService i Ormkärr. Sen så satt jag där mellan kvart över två, till kvart i fem.


Jag gjorde det som jag alltid gör: helblekte hela håret jätteljust, klippte håret jättekort, färgade ögonfransarna och ögonbrynen, och noppade ögonbrynen. Det gick på åttahundra kronor, med min rabatt som jag har hos Lotta. Och som alltid var det lika trevligt att träffa min vän, och före detta granne, Lotta.


Kom hem vid femtiden. Både Jimmy och Jenny var hemma då. Jenny skulle egentligen först ha haft förmiddagsundervisning i skolan i dag, och sen så skulle hon ha jobbat ett kvällspass på McDonalds. Men hon har varit dålig i magen i dag, så hon blev hemma både från skola och jobb.


Jimmy och jag åt middag när jag kom hem. Jenny ville inte ha någon middag. Hon låg bara i sängen och vilade. Efter middagen sen så höll jag på en stund och plockade och fixade med lite här hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0