Dagens Jobb - Onsdagen den 30 januari 2008.

Jobbade i dag också förstås. Även i dag så var jag först i skalen den första halvan av dagen, och fixade grönsakerna. Och eftersom en av kollegerna även i dag var sjuk, så fick jag sen vara i diskrummet och plocka disk och sköta grovdisken.


I dag så stod det på matsedeln: "smått och gott", vilket betyder att husmor och kokerskan rensar ut lite i frysen. Då blir det lite olika rätter till våra skickningar och till oss. Hos oss blev det köttbullar, klyftpotatis, och pyttpotatis med lök. Och så salladsbuffén förstås.


Det var studiedag i skolan i dag. Så vi hade bara fritidsbarnen och mellanstadieverksamhetsbarnen som åt hos oss. Och även de barnen från vår annexskola. Och så vår lilla specialgrupp.


Men sen så hade vi också alla lärare från de båda skolorna som åt. För de hade föreläsning i skolan. Så cirka etthundra barn först, och sen cirka etthundra vuxna, blev det ungefär. Och skickningarna var ju som vanligt.


Så det blev ju en lite lugnare dag i dag, än vad det brukar vara. Och det är ju skönt att det någon gång kan inträffa. Annars så är det ju jämt så himla stressigt.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Ingen föreläsningssittning för er..? Hade för mig att ni också skulle lyssna i så stor utsträckning det gick..

2008-01-30 @ 22:33:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det var ingen av oss som hann in dit.

2008-01-31 @ 18:02:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0