Dagens Jobb - Tisdagen den 8 januari 2008.

Jaha... Första arbetsdagen på Vårterminen är nu gjord... Bara 107 arbetsdagar kvar till Sommarlovet! ;-D


Dagen började med att mobilen larmade klockan halvfem... Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Lite drygt en timme senare, fem över halvsex, så gick jag ut till bilen och åkte i väg till jobbet. Tio minuter senare, kvart i sex, parkerade jag utanför jobbet. Gick in, larmade av, och bytte om till arbetskläder. Och så kom mina arbetskamrater vartefter. Började att jobba klockan sex.


Vi fick börja terminen med lite "mjukstart". För skolan började med att ha en studiedag. Så istället för att ha cirka 700 ätande, så hade vi kanske cirka 200 ätande. Men alla våra skickningar hade vi som vanligt. Elva stycken skickningar har vi på sammanlagt cirka 800 portioner.


Den här veckan så är jag först i skalen och förbereder grönsakerna. Sen så "dukar" jag, alltså ställer i ordning matsalarna. Och sen så är jag andreman i stora matsalen.


Vi serverade färsbiffar med potatismos i dag. Vi hade också korv som vi serverade, och även lite lasagne. Salladsbuffé hade vi också, men den var inte så stor i dag. Ungefär hälften (20) av skålarna, mot vad vi brukar ha (40).


Självklart så var det lite lugnare i dag, när vi hade så få ätande. Men det var ju bra, för då hann vi ju med lite annat i dag också. Till exempel att ta ner alla juldekorationer, det passade vi på att göra i dag, trots att det är några dagar för tidigt.


I morgon blir det "hårdkörning", för då är alla barnen tillbaka i skolan...


Kommentarer
Postat av: Linda

Skönt att få en lugn start, det kan man behöva :)

2008-01-08 @ 15:24:46
URL: http://ndail.blogg.se
Postat av: Bim

---> Linda: Ja, verkligen! Skönt med först ledig måndag, mjukstart tisdag, och så bara tre tuffa dagar och sen är det HELG! :-D

2008-01-08 @ 15:27:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0