Dagens Jobb - Torsdagen den 17 januari 2008.

Jobbade precis som vanligt i dag också. Liksom tidigare i veckan så var jag först halva dagen i skalen och fixade grönsakerna. Och sen så var jag den andra halvan av dagen i stora matsalen och jobbade som försteman.


I dag så serverade vi kycklingwok. Och så vår salladsbuffé förstås.


Vi hade personalbrist i dag. Först så är vi ju alltid en personal färre på tisdagar, onsdagar, och torsdagar, för då så jobbar ju Snurran fackligt. Sen så ringde sig en personal sjuk. Och efter bara en liten stund, så ringde sig ytterligare en personal sjuk...


Men tur nog så fick vi tag i en vikarie som kunde komma och hjälpa oss. Så dagen blev inte riktigt lika hemsk som den kunde ha varit, och som vi först trodde. Så med vikariens hjälp, lite omplaceringar inom gruppen, och med gemensamma krafter, så klarade vi av dagen bra ändå.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ajajaj, har vi kräksjuka eller influensa på gång? Tänk vad duktiga ni är ändå som fixar personalrubbningar så bra och tur att ni kunde få in en vikarie! Visste inte ens att vi hade någon att ringa?
*kram*

2008-01-17 @ 19:32:23
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, inte kräksjuka i alla fall. Möjligtvis influensa på den ena. Den andra kommer i morgon. Vikarien är en gammal bekant! Vill du veta mer så maila! ;-D *kram*

2008-01-17 @ 19:36:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Nej jag stillar min nyfikenhet i morgon istället. Jag tror jag vet, tyckte jag hörde något ord om någon i måndags..
;-)

2008-01-17 @ 22:01:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej! :-D

2008-01-18 @ 18:57:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0