Jaha! Då var det dags igen då!

Jaha! Då var det dags igen då! Att ta tag i vikten!

Nu har jag gått upp några kilo igen. Jag har varit alldeles för lat hela hösten, och speciellt senaste tiden. Och jag har ätit alldeles för mycket onyttigt den senaste tiden.

Jag väger nu 60,5. Och jag har bestämt tidigare att jag absolut inte får gå över 60 kilo. Så nu är det hög tid att ta tag i det. Jag skulle allra helst vilja gå ner till 54 kilo. Men jag vet att jag måste kämpa så mycket då, och att det är svårt att behålla den vikten. Så mitt mål får bli 57 kilo istället. Och så ska jag se då, om jag kanske försöker mera då.

Jag ska göra som jag har gjort förut när jag har gått ner i vikt. Jag ska äta jättenyttigt och ganska så lite i veckorna. Och så ska jag unna mig lite onyttigt och lite mer i helgerna. Fast fredagar och söndagar får det inte bli något frossande, utan bara lite mer än på vardagar. Däremot på lördagar ska jag äta precis vad som helst, och hur mycket som helst.

Jag ska också försöka att komma igång med mitt promenerande igen. Målet är att gå minst en timme både lördag och söndag. Och kanske också någon promenad på vardagar ibland.

Mitt måldatum är 7 april, och då ska jag väga 57 kilo. Det är 3,5 kilo på 13 veckor, och det borde absolut inte vara något problem. Det är målet, och det ska jag uppnå. Men jag ska också försöka, om det känns bra, att gå ner 3 kilo till, till 54 kilo, till den 19 maj.

Känner jag att jag behöver extrahjälp, så tar jag hjälp av ViktKlubben. Det har jag gjort förr, och det tycker jag är bra.

image2139

Kommentarer
Postat av: Anonym

lycka till :D

2008-01-07 @ 15:00:31
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack ska du ha! :-D

2008-01-07 @ 15:03:38
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0