Dagens Dagbok - Onsdagen den 2 juli 2008 - Förmiddagen.

Jag bestämde mig för att ta mig till stan, på förmodligen det smidigaste och billigaste sättet, genom att promenera till Farsta Strand, och sen ta pendeltåget till Stockholms Central.


Jag stack iväg vid strax före nio, och det tog nog ungefär femton-tjugo minuter att gå till Farsta Strand. Fick vänta en stund på pendeltåget, och åkte sen in till stan.


Gick sen direkt till Wasa Vaccin som ligger mitt i City. Det var inga köer alls i dag, så jag fick mitt vaccin, Dukoral drick-vaccin, nästan på en gång.


När jag var klar där så gick jag för att köpa mig en tröja eller kofta, för jag frös... Åkte in till stan i bara ett linne, och en tunn kortärmad blus, och det frös jag i.


På Stadium så hittade jag en lite längre kavajliknande typ kofta i sweatshirtmaterial på rea för 149:- kronor, så den köpte jag mig.


Sen så bestämde jag mig för att promenera till Stockholm Södra, istället för att åka hem direkt. Jag tycker alltid att det är så mysigt att promenera i stan.


Missade precis ett tåg när jag kom till stationen, så jag fick vänta där i tjugofem minuter...


Men tur nog så hade jag laddat in en massa Sommar-program i mobilen i går, så det lyssnade jag på när jag väntade, och även under hela promenadtiden och åkturen också.


Promenerade sen från Farsta Strand till Farsta Centrum. Gick in på HemKöp och köpte lite matvaror innan jag gick hem. Kom hem vid strax efter tolv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0